afwerker
Üye
bildirim çubuğunun gelmemesi uygulamada optimize olmadığı için sadece tam ortadan çektiğimiz zaman geliyor bunlar zamanla düzelir1- Bazı uygulamalar açıkken hızlı ayarları çekemiyoruz. Örnek hava durumu uygulaması.
2- Uygulamaların hemen hemen çoğunun Canlı Karo bildirim özellikleri çalışmıyor. Örneğin Chronos Calendar çok güzel çalışıyor. MSN Haber uygulaması veya hava durumu çalışmıyor. Ana ekrandaki tile boyutlarını büyütsek dahi içerik yansıtmıyorlar.
3- Canlı karo üzerindeki bildirim olduğunu belli eden rakamlar, o bildirim okunduğu halde bazen kalabiliyor. Tekrar bildirim var sanıyoruz.
4- Telefonun en üstüne gelen bildirimlerde sorun var, bazen gelmiyorlar. Bir arkadaş daha detaylı yazmıştı.
5- Ana ekrandaki gruplu canlı karoları tıklayıp açtığımızda aşağı doğru açılıyor fakat otomatik ekranı ortalayarak kendini toparlamıyor. Bazen açılan grup ekranın altında kalıyor görünmüyor. İlla ekranı yukarı kaydırmak gerekiyor.
6- Uygulamalar Listesinde hala ayarlardan bazıları var. Örneğin, audio, display, touch ayarları.
7- Kendi takvim uygulamasını bir türlü açamadım. Outlook calendar veya Chronos Calendar çalışıyor.
8- Here uygulamalarında Facebook bağlantısı ile oturum açma çalışmıyor. Bu yüzden favoriler, kaydettiğim rotalar vs. alınamıyor. Ama uygulamalar çalışıyor.
9- Hava Durumu Uygulaması kilit ekranına verilemiyor.
Varsın küsmesin, bizde bildirim çubuğunu ortadan çekeriz.bildirim çubuğunun gelmemesi uygulamada optimize olmadığı için sadece tam ortadan çektiğimiz zaman geliyor bunlar zamanla düzelir
Uygulamalardan atmasının çaresi var da,Son yapı güzeldi ama klavye kullanırken whatsapp benzeri uygulamalardan atması ve bazen kendi kendini resetlemesi, dokunmatiğin tepki vermemesi sebebiyle 8.1 döndüm 5 dk önce.
Siz neden döndünüz...Bende dayanamadım döndüm 8.1 topraklarına
Final ilerki safhada..Yapı 6 final olsun artık . Androidci olarak meraktan stres geldi
Güzel şeylere kavuşmak için sabrı elden bırakmamak lazım..Desene sabretmek gerek . Hayirlisi
Hocam telefonu sıfırlasan dahi, daha önceki sağlam bir yedeğinden başlangıç yaptırt. Sıfır başlangıç yaptırtma. Çok uğraştırıyor ve daha sorunlu başlıyor. (Bizzat denedim gördüm).Neden ?
Bazı arkadaşlar stabiliteye dayanamayıp dönüyor. Ancak bence biraz sabır gösterince daha stabil oluyor. Sonuçta bu bir resmin karalaması. Birazda bizim çizik atmamız bazı şeyleri bizzat kendimizin yerine oturtmamız gerekebiliyor. Bunu bir dükkandan maket uçak almaya benzetin. Size boyasız parça parça veriyorlar. Siz onu toplayıp boyamadıkça çok sade ve yavan kalır.Uygulamalardan atmasının çaresi var da,
dokunmatiğin tepkisiz kalması ile kendi kendini resetlemesi olayı çok kötü..
Siz neden döndünüz...
Tepkilere bakıyorum ki ona göre yükleyeyim : )
Yüklediğim uygulamalar bir süre sonra açılmıyor 2-3 defa aynı sorun tekrarlayınca dayanamadım döndüm geriye ama 4. yapıya göre daha iyiydi bu yapıUygulamalardan atmasının çaresi var da,
dokunmatiğin tepkisiz kalması ile kendi kendini resetlemesi olayı çok kötü..
Siz neden döndünüz...
Tepkilere bakıyorum ki ona göre yükleyeyim : )
@bulutsuzgece Özgür abi goş goş, Fotoğraflar uygulaması bir sonraki güncellemede gif desteğine kavuşacak
Valla geçmişten ders almamış olsam "Bu ne hız" diye zıplayacaktım ama yine de umut dünyası ve insanoğlu.Fazla acele etmeyin çok yakında Yapı 10145 gelecekmiş.
40 fırın ekmek yemeleri lazım daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?