bozkirdangelen
Üye
Senin değerlendirmen ve @Aybars1979 'ın uzunca değerlendirmesine göre anlaşılan o ki ;iksinide kullandım 5e yükseltmek daha iyi
bende ikisini kullandım ikiside birbirinden kötü ama 4 bazı konularda şuan için bir nebze olsun daha iyiydi. bu gün 2 dir telefon kendi kendine kapandı 4 de başıma gelmemişti. 1. kapanışta şarjdan yeni çıkarmış olmama rağmen pil bitti diyerek kapandı 2. kapanışta uyarıda vermedi direk kapandı.iksinide kullandım 5e yükseltmek daha iyi
bu uygulama ile telefonundan çoklu olarak da yapabilirsin ;nasıl düzenliyorsun programı varmı ? bilgisayarda media player üzerinden ben yapıyorum ama daha pratik bir uygulaması varmıdır ?
Sadece 8.1 in üzerine mi kurdunuz..bende ikisini kullandım ikiside birbirinden kötü ama 4 bazı konularda şuan için bir nebze olsun daha iyiydi. bu gün 2 dir telefon kendi kendine kapandı 4 de başıma gelmemişti. 1. kapanışta şarjdan yeni çıkarmış olmama rağmen pil bitti diyerek kapandı 2. kapanışta uyarıda vermedi direk kapandı.
8.1 in üzerine kurdum kurduktan sonra sıfırladım.8.1 in üzerinemi kurdunuz..
Yoksa kurduktan sonra sıfırlayıp tekrar yenilediniz mi?
Buna göre demek istiyorum ki bir sıfırlama daha yapsanız acaba nasıl olurdu.
Mağazadan güncelleme yapabiliyor musun? Sıfırladıktan sonra telefon öldü resmen8.1 in üzerine kurdum kurduktan sonra sıfırladım.
En idealini uygulamanıza rağmen, bu şekilde olduğuna göre bizlere geri adım atmak düşer.8.1 in üzerine kurdum kurduktan sonra sıfırladım.
Gabe'nin 5 nci yapı için "günlük kullanıma uygun" dediği söylenmişti.Gabe ye twitterden gelen mesajları merak etmeye başladım şimdi
mağazanın sağı solu belli olmuyor. 0 ladığım için eski uygulamaları yeniden indirmeye çalışıyorum, atma yapıyor, indirmeyip hata verebiliyor, sonra indirebiliyor velhasıl pek beni takmadan kafasına göre takılıyor.Mağazadan güncelleme yapabiliyor musun? Sıfırladıktan sonra telefon öldü resmen
burdaki sorunların aynısını onada iletmişler yüzlerce twit var baya bi cevaplamış sonra bırakmış. benim dikkatimi çeken iletilen bir tanesi rehbere kişi ekleyemememiz yani bunu nasıl atlamış olabilirler aklım almıyor, rehbere kişi eklenemeyen telefonmu olur?Gabe ye twitterden gelen mesajları merak etmeye başladım şimdi
Bu bir şekilde halledilebilir.burdaki sorunların aynısını onada iletmişler yüzlerce twit var baya bi cevaplamış sonra bırakmış. benim dikkatimi çeken iletilen bir tanesi rehbere kişi ekleyemememiz yani bunu nasıl atlamış olabilirler aklım almıyor, rehbere kişi eklenemeyen telefonmu olur?
Yeni telefonlarda daha fazla denenmiş demekki..Aç kapa daha yapmadım tüm orogramlarımın üstüne kurdum temiz kurulum değil yani ama hiç bir.sorun görünmüyor.şimdilik bende radyo.hariç daha deneyemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?