Aybars1979
Üye
ortalıkta telefon yok ki uygulama geliştirsinler hala 640 bekliyoruz. yabancı sitelerde sürekli reklamını görmesem üretip satmaktan vaz geçtiler sanacağım. halbuki baya bir bekleyeni var gibi görünüyor. lumia 520 ile yakaladığı ivmeyi fazlası ile tekrarlayacak bir modeli pazara süremekte bu kadar gecikmelerine akıl sır erdiremiyorum.Şu aşamada hiçbirşeye boş gözüyle bakmayın lütfen. Çeşitlilik en azından uygulama geliştiricilerinin dikkatini çeker
adamlar sistemi yapamadıki cihazlar bence çoktan hazırdır .Sistem hazır olsa cihazlar çoktan çıkardı.ortalıkta telefon yok ki uygulama geliştirsinler hala 640 bekliyoruz. yabancı sitelerde sürekli reklamını görmesem üretip satmaktan vaz geçtiler sanacağım. halbuki baya bir bekleyeni var gibi görünüyor. lumia 520 ile yakaladığı ivmeyi fazlası ile tekrarlayacak bir modeli pazara süremekte bu kadar gecikmelerine akıl sır erdiremiyorum.
cihazlar hazırda ellerinde bekletiyorlar gibi bir durum hiç söz konusu bile olamaz o kadar cihazı ellerinde niye bekletsinler. cihazlar hindistanda, almanyada, ingiliterede satışta şuan hataa çindede satışta sanırım bizde değil abd dede satışta değil garip birşekilde acaba iphone 6 ve s6 furyasının geçmesini mi bekliyorlar diyeceğim ama onlarda boş durmuyor ki habire yeni bişiler çıkarıyor birde zaten aynı kulvarda değiller.adamlar sistemi yapamadıki cihazlar bence çoktan hazırdır .Sistem hazır olsa cihazlar çoktan çıkardı.
920 de şuna denedim sorunsuz seçebiliyorum ben ancak kilit ekranına girdiğim kısa bir süre beklemem gerekiyor aram ve mesaj kısayolları gözüküyor daha sonra diğer ekleme kistediğim uygulamayı seçmeme izin veriyorKilit ekranında bildirim gelmesini istediğim uygulamayı seçmek için dokunduğumda direk ana ekrana atıyor bunun bir çözümü var mı ?
Arkadaşlar adamlar windows Phone 10 u bekliyorlar. Muhteşem bir çıkış yapmayı planlıyorlar.cihazlar hazırda ellerinde bekletiyorlar gibi bir durum hiç söz konusu bile olamaz o kadar cihazı ellerinde niye bekletsinler. cihazlar hindistanda, almanyada, ingiliterede satışta şuan hataa çindede satışta sanırım bizde değil abd dede satışta değil garip birşekilde acaba iphone 6 ve s6 furyasının geçmesini mi bekliyorlar diyeceğim ama onlarda boş durmuyor ki habire yeni bişiler çıkarıyor birde zaten aynı kulvarda değiller.
bence bu şeyler duyulduğu zaman kulağa hoş falan geliyor gündelik hayatta çok sık kullanılan şeyler değil bu nedende daha çok gündelik hayatta kamera yazılımı ile bence sıkıntılar halen var gibi loş ışıkta iyi çekim yapamıyoruz ev ortamında önceden bu daha iyiydi bana göre bunu daha güzel yapsınlar gece videolarında hala grin var önceden yoktu bence bunlar daha önemliMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızSharpın bu cihazında 13 Mp arka kamera var ve 480 P de 240 fps slow maotion çekebiliyor ve sharp bir yazılım ile 1.200 Fps ye kadar muazzam bir slow motion deneyimi sunuyormuş.Burdan yola çıkarak bizim 930 ve 1520 hatta 830 lara MS böyle bir yazılım atraksiyonu ile slow motionu getirebilir mi ? ne dersiniz ? donanım işimi yoksa yazılımlada bu iş olur mu ?
Mobil platformlarda yıllar önce destek kesildi. Hiçbir şekilde olamaz yani.Bişey sracam spartan nasıl hızlı mı flash player desteği var mı
Mobil platformlarda yıllar önce destek kesildi. Hiçbir şekilde olamaz yani.
haklısın sistem olmayınca cihazı ne yapalım Win10 tam sürüm çıkınca arka arkaya cihazlar gelecektir benceadamlar sistemi yapamadıki cihazlar bence çoktan hazırdır .Sistem hazır olsa cihazlar çoktan çıkardı.
alma 1320 yi, 640xl i bekle illaki alman gerekiyorsa birtane 735 daha iyi durumda damping var şuanda onda 600tl ye indi fiyatı neredeyse bedava. onunda tek eksiği glance yok.bide 1320 yi aliyim mi yoksa 640 xl yi mi bekliyim yoksa bu ebatlarda çıkacak w10 ları mı bekliyim
Valla nerede o telefon bu saatten sonra piyasaya girmeye utanır herhalde640 XL diye bir cihaz vardı dimi unutmuşum böyle bir cihazın varlığını :P
Bu cihazı win10M ile mi verecekler acaba neden bekletiyorlar ? Yada Denim GDR2 ile verirler herhaldeValla nerede o telefon bu saatten sonra piyasaya girmeye utanır herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?