Windows Insider>About>Free Space kısmında 600 mb lık bir alana ihtiyaç varmış. Sabah benim denemem sanırım bundan dolayı olumsuz sonuçlandı. Cihaza Cyan romunu kurup hiçbir şey yüklemeden tekrar deneyeceğim bakalım bu sefer nasıl olacak.
Windows Insider>About>Free Space kısmında 600 mb lık bir alana ihtiyaç varmış. Sabah benim denemem sanırım bundan dolayı olumsuz sonuçlandı. Cihaza Cyan romunu kurup hiçbir şey yüklemeden tekrar deneyeceğim bakalım bu sefer nasıl olacak.
Kullanılmayan bi lumia elimde olsa insider hack için risk ederim ama malesef yok htc driverlarının sıkıntı verme ihtimali yüksek şimdilik test edemicem :/
Telefonun hafızasında bahsedilmiyor. Cihaz depolama diskinde sistem yazılımının yüklenmesi için oluşturulan izole alanda bırakılan boş alandan bahsediliyor. Orayı herhangi bir işlemle kullanıcının arttırması mümkün değil.
Bendeki sys boş alanı 616mb. Denekki bu alanın kullanım durumuna göre kullanıcı sorun yaşayabileceğinden bizim cihazlara verilmemiş. Bu alanı artırmak biraz sorun olabilir muhtemelen yazılımı küçültecekler.
MS'un eski eski baş belası yetersiz bellek sorunu yeniden doğmuş oldu. Dos'ta bildiğimiz 640kb işlem yürütme belleği alanı gibi. IOS'da bu alan geleneksel ramdan kullanıldığı için onlarda bu sorun hiç olmadı.