920, 930, 1520, 720 de çalıştığı yazılmış ancak ben yukarıdaki ekran görüntüsünden öteye gidemedim. Proxy ayarını temizleyin dedikten sonra eski şekil No Builds yazısı karşılıyor.
920, 930, 1520, 720 de çalıştığı yazılmış ancak ben yukarıdaki ekran görüntüsünden öteye gidemedim. Proxy ayarını temizleyin dedikten sonra eski şekil No Builds yazısı karşılıyor.
aynen gönüllü denek olmaya razıyım. yapıldığı sitenin linki falan atabilirseniz sevinirim. türkçe olmazsa ingilizce olur başka dil olmuyor. google translate pek işe yaramıyor.
Altındaki yorumlara bakılırsa diğer telefonlar için de çalışıyor ama riskli bir işmiş ve brick olma ihtimali yüksekmiş.brick olduktan sonra kurtarmak çok zor 2 dağıtım duzgun surum gelince kursanız dha iyidir kanaatimce
Windows Insider>About>Free Space kısmında 600 mb lık bir alana ihtiyaç varmış. Sabah benim denemem sanırım bundan dolayı olumsuz sonuçlandı. Cihaza Cyan romunu kurup hiçbir şey yüklemeden tekrar deneyeceğim bakalım bu sefer nasıl olacak.
Görsel bir kaç değişiklik dışında bir şey yok denemenizi önermiyorum. Yeğen telefonuna yüklemişti fazla dayanamadı geri döndü. Geri dönüşte mecburen bazı verilerini kaybetti. Geri getirilemeyecek verileriniz varsa ve sonra geri dönecekseniz bu işlemi yapmayın derim. Benim öyle bir durumum var sağlam bir sürüm gelmeden yüklemeyeceğim.