dakamon
Üye
930 a mı yüklemiştiniz.Vay arkadaş şaka gibi. 12 saatte o kadar kurcalamak rağmen şarj %50'den %45'e ancak düştü. Maşallah diyelim de bozulmasın.
Evet Lumia 930'a yükledim.930 a mı yüklemiştiniz.
Gerçekten çok iyi. Umarım en son halinde de böyle olur.Evet Lumia 930'a yükledim.
Arkadaşlar şarj durumu nasıl gidiyor ?
İnternet Explorerda maxicep mobil teması çalışmıyor. Ayrıca spartanda da hızlı cevap yazılamıyorBu arada Lumia 930 üzerinde yaşadığım bazı sorunlar ve çözümleri:
1- Başlat Ekranına dönerken siyah ekranda kalma: Bunun çözümü oldukça basit. Bu sorunlar karşılayanlar, ekranı kilitleyip tekrar açmak için kilit tuşuna bir kere basın. Kilit ekranında üstten çekerek eylem merkezini açın ve "ayarlar" kısa yoluna dokunun. Ayarlar sayfası açıldıktan sonra Home tuşu ile ya da geri tuşuna basılı tutarak ayarları kapatıp Başlat ekranına sorunsuz geçebilirsiniz.
2- Mağaza Beta uygulama yükleyememe: Mağaza Beta bazı cihazlarda sorunlu. Bu sorunu aşmak için Ayarlar>Tarih ve Dil> Bölge (Abd) Dil (İngilizce) yapıp Mağaza Beta uygulamasından sorunsuz yararlanabilir.
3- Başlat ekranı Arka Plan Sorunu: Telefonu yeniden başlattığınızda ya da ayarları değiştirdiğiniz zaman Başlat Ekranı arka planı ekranın tamamı yerine bşr kısmını kaplar. Bu sorunu düzeltmek için tekrar Ayarlar> kişiselleştirme> Arkaplanı tekrar ayarlayın ve çıkın.
Not: Arkaplanı seçtikten sonra şeffaflık ayarını değiştirmeyin. Sorun tekrarlar.
Bazı arkadaşlar sistem ayarları ve ekstra özellikler ayarlarının ayarlar menüsünde görünmediğini belirtmiş. Bu sorunla karşılaşmadım. Fakat çözüm olarak Windows Phone 8.1 GDR2'ye geri dönüp bu ayarları Başlat ekranında bir klasörde topladıktan sonra tekrar Windows 10 Mobile Insider Preview kurarsanız o ayarlara Başlat ekranınd
aki klasörde ulaşabilirsiniz.
Bu arada Lumia 930 üzerinde yaşadığım bazı sorunlar ve çözümleri:
1- Başlat Ekranına dönerken siyah ekranda kalma: Bunun çözümü oldukça basit. Bu sorunlar karşılayanlar, ekranı kilitleyip tekrar açmak için kilit tuşuna bir kere basın. Kilit ekranında üstten çekerek eylem merkezini açın ve "ayarlar" kısa yoluna dokunun. Ayarlar sayfası açıldıktan sonra Home tuşu ile ya da geri tuşuna basılı tutarak ayarları kapatıp Başlat ekranına sorunsuz geçebilirsiniz.
2- Mağaza Beta uygulama yükleyememe: Mağaza Beta bazı cihazlarda sorunlu. Bu sorunu aşmak için Ayarlar>Tarih ve Dil> Bölge (Abd) Dil (İngilizce) yapıp Mağaza Beta uygulamasından sorunsuz yararlanabilir.
3- Başlat ekranı Arka Plan Sorunu: Telefonu yeniden başlattığınızda ya da ayarları değiştirdiğiniz zaman Başlat Ekranı arka planı ekranın tamamı yerine bşr kısmını kaplar. Bu sorunu düzeltmek için tekrar Ayarlar> kişiselleştirme> Arkaplanı tekrar ayarlayın ve çıkın.
Not: Arkaplanı seçtikten sonra şeffaflık ayarını değiştirmeyin. Sorun tekrarlar.
Bazı arkadaşlar sistem ayarları ve ekstra özellikler ayarlarının ayarlar menüsünde görünmediğini belirtmiş. Bu sorunla karşılaşmadım. Fakat çözüm olarak Windows Phone 8.1 GDR2'ye geri dönüp bu ayarları Başlat ekranında bir klasörde topladıktan sonra tekrar Windows 10 Mobile Insider Preview kurarsanız o ayarlara Başlat ekranındaki klasörde ulaşabilirsiniz.
sistem pil yüzdesini düzgün okuyamıyordur sonra %45den de %0 a 10 dakikada düşecektir , şimdi fanboyluğu geçelim gerçekleri konuşalım benim l920nin şarjının canına okudu. Ayrıca şimdi zor bela hard format atabildim telefon açılmıyordu bile...Vay arkadaş şaka gibi. 12 saatte o kadar kurcalamak rağmen şarj %50'den %45'e ancak düştü. Maşallah diyelim de bozulmasın.
bende var da daha çalıştırmaya fırsatım olmadı.People Hub yok değil mi bu sürümde?
bende var da daha çalıştırmaya fırsatım olmadı.
ben telefonu sıfırlamıştım herşeyi yapmıştı denemek için tekrar bölge değiştireyim dedim ve sonuç aynı hala nokia yazısından sonra siyah ekran gelip hep başa dönüyor buna bir çözüm bulmam lazım sırf bu yüzden denime geri dönmeyi düşünüyorum artık gündelik hayatta baya etkiler sarj bitincede aynısı oluyor çünküŞimdilik NOKIA yazısının bulunudğu ekran da sabitlenme ve geri gidip gelme kabusunu atlattım,
bakalım bundan sonra o hata nüksedecek mi? yoksa kurulum bittikten sonra atlatacak mıyım?
Bu arada telefondaki yazı fontları "Neredeyse Bitti.." yazısı olan ekranda okunamayacak kadar küçük gözüküyor, İnşallah büyüteç ekranında sorun halledilebilir.
Galiba en iyisi sizin dediğiniz gibi yapmak.Telefonu birkaç saat köşede kendi bıraktım telefondaki sorunlar düzelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?