Amerika ve ingilizcebölge ve dil nedir sizde?
kaldır tekrar kur, ben öyle yaptım gayet akıcı çalışıyor.
sarja takıp bırakın biraz bir kere bendede benzer olmuştu. şarja takıp bırakıp gitmiştim geldiğimde açıktı.İyi ki sizlerin telefonuna 4 ncü yapı kurulmuş ta şu ya da bu sorunu dile getirebiliyorsunuz?
Bendeki Çarkların dönmesi bittikten sonra kapandı ve şu anda açılmıyor.. Pil durumu da iyi.
Daha doğrusu açılır gibi yapıyor, nokia yazısı ekrana geliyor, kayboluyor, geliyor kayboluyor...
Şu anda da Güç + Ses Kısma ile tamamen kapatmayı başardım..
Biraz dinlensin tekrar açacağım bakalım bu NOKIA yazısından sonraki aşamaya geçebilecek mi?
sarja takıp bırakın biraz bir kere bendede benzer olmuştu. şarja takıp bırakıp gitmiştim geldiğimde açıktı.
Dediğiniz sıkıntı yok. Çok rahat çalışıyorYeni yapıda arama gelen var mı bende geldiğinde ve ben arama yaptığımda ekran kararıp telefon kapanıyor. Ayrıca telefon arama geldiğinde çalmıyor ve sms&whatsapp bildirimlerinde de ses yok.
aynı şey banada dünden beri oluyor sırf o yüzden 3. ye sıfırlama yapıyorum şuan nokia yazısı geliyor daha sonra siyah ekran gelip hiç bir şey olmuyor değil mi sorunun nedeni ne bilmiyorum ama beklemeyi dene bir bir şey değişcek miİyi ki sizlerin telefonuna 4 ncü yapı kurulmuş ta şu ya da bu sorunu dile getirebiliyorsunuz?
Bendeki Çarkların dönmesi bittikten sonra kapandı ve şu anda açılmıyor.. Pil durumu da iyi.
Daha doğrusu açılır gibi yapıyor, nokia yazısı ekrana geliyor, kayboluyor, geliyor kayboluyor...
Şu anda da Güç + Ses Kısma ile tamamen kapatmayı başardım..
Biraz dinlensin tekrar açacağım bakalım bu NOKIA yazısından sonraki aşamaya geçebilecek mi?
offf şu anda ben de L 920 kuruyorum.Yeni yapıda arama gelen var mı bende geldiğinde ve ben arama yaptığımda ekran kararıp telefon kapanıyor. Ayrıca telefon arama geldiğinde çalmıyor ve sms&whatsapp bildirimlerinde de ses yok.
Şimdilik NOKIA yazısının bulunudğu ekran da sabitlenme ve geri gidip gelme kabusunu atlattım,aynı şey banada dünden beri oluyor sırf o yüzden 3. ye sıfırlama yapıyorum şuan nokia yazısı geliyor daha sonra siyah ekran gelip hiç bir şey olmuyor değil mi sorunun nedeni ne bilmiyorum ama beklemeyi dene bir bir şey değişcek mi
kişilerdeki dedikleriniz aynı durum bendede var, busürümde yapılamayacaklar sanırım. ama ursor 1520 ye has galiba bende yok tom amcanın 1520 sindede vardı ayı durum.Kişilerin içerisindeki grupları ana ekrana pinleme olmuyor, yeni bir grup da oluşmuyor atıyor uygulamadan. Yeni kişi kaydedeceğimde ya da herhangi bir kişi de düzenleme yapacağım da her defasında "isim çok uzun" uyarısı verdi kaydetmedi bir türlü. Geri tuşuna her tıklandığında sol üstte mouse cursor u çıkması hoş bir detay olmuş. Pc den esintiler sunuyor gibi.
kişilerdeki dedikleriniz aynı durum bendede var, busürümde yapılamayacaklar sanırım. ama ursor 1520 ye has galiba bende yok tom amcanın 1520 sindede vardı ayı durum.