trepcan
Üye
fifty shades of greyMağazadan film almak isteyen.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bizde onları bekliyoruzOffice uygulamaları mağazada bizi bekliyor
Yeni yapıya direk geçebileyim diye 3 yapıyı kurdum. Yeni yapı çok gecikmez umarım
benim hücresel veri sapıtmaya başladı arkadaşlar iyice her 1saatte internet ve 3g açık olmadığı halde internet kullanım bedeli diyor ya paketinizde şu kadar kaldı diyor ve paketimden yiyor sizdede böle bir şey varmı @papakudioflu @Sensation @bulutsuzgece hattım turkcell
abi bana bir yardım edebilirmisin rica etsemW10'un şu anki haline katlanabilmek için sağlam sabır gerekiyor
W10'un şu anki haline katlanabilmek için sağlam sabır gerekiyor
benim tel iyice sapıttı son 2-3 gündür ekran düz tutmama rağmen yan dönüyor, kilit ekranını yukarı kaydırmakta zorlanıyorum, gelen çağrıları sonlandıramıyorum kesin ms bişiler yapıyor habersiz hadi hayırlısı.
benimde internet paketim varken öyleydi 1 saatte bir kullanım bilgileri geliyordu sinir oluyordum artık kullanmadığım zamanlarda bazen uçak moduna alıyordum, şuan internet paketim yok arada yine geliyor ancak eskisi kadar çok değil yine böyle bende bilmiyorum hattım turkcellbenim hücresel veri sapıtmaya başladı arkadaşlar iyice her 1saatte internet ve 3g açık olmadığı halde internet kullanım bedeli diyor ya paketinizde şu kadar kaldı diyor ve paketimden yiyor sizdede böle bir şey varmı @papakudioflu @Sensation @bulutsuzgece hattım turkcell
Son günlerde benim telefonumda böyle olmuştu, ekran yan dönüyor ve ben engelleyemiyordum, hatta yan dönmeyi durduran ya da ters çeviren yeri de bulamamıştım... Şimdi artık hiç bir şey yapamıyor, 8.1 e dönünce..
Arkadaşlar,
Bugünlerde yayınlanacak olan yeni yapıyı ilk kez yüklerken en son 4 ncü yapıyı mı yüklüyor?
yoksa önce 3 ncü yapıyı yükleyip ardından 4 ncü yapıyı mı güncelliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?