Esendağlı
Üye
Benim pc yaklaşık 8 yıllık ve donanımda zayıf bu pc pert olduğunda w10 yüklü tablet almayı planlıyorum,pc alacağımı artık pek sanmıyorum.dediğim gibi gerek 8.1 olsun gerekse w10 olsun tablette çok şık durur.pc dew10 da metro arayüzden neredeyse eser yok, ayrıca son derecede kullanışlı ve basit olmuş win8 de direk metro arayüz ile açılış sıkıntılıydı, ben yenilikler açığım ve severim ama ben nile alışmamıştım. eski alışkanlıklar çabuk bırakılmıyor kullanıcıların bir anda metro ara yüze alışması zordu olmadı da, şuan ikisi harmanlanmış vaziyette ama eski kullanım daha ön planda. dokunmatik ekranlar pclerde yaygınlaştıkça metro arayüz kaçınılmaz olarak geri gelecektir, win7 ve öncesi dokunmatik kulanım için hiç uygun değil.
artık klasik pclerin dönemi bitiyor zaten eminim satış rakamları da düşüyordur eski yıllara oranla, ama tabletlerde performans olarak pclerin çok uzağında bende 2 tane var ne işe yaradıklarını hala çözebilmiş değilim, klasik masa üstü yerine aşağıdaki tarz ürünler gelişerek yaygınlaşacaktır diye düşünüyorum. tabletlerinde kişisel kullanım için önünü pek açık görmüyorum, inşaların hayat tarzları belirleyici olacak, son derece sınırlı zaman yoğun iş temposu ile birlikte insanlar artık sosyal hayatlarını büyük oranda telefon, pc, ve tv başında geçiriyor,tabletlerin yapabildiğini fazlası ile telefonlar yapabiliyor tv lerin yapabildiğinide pc ler bu iki cihazda gelecek var diğerleri ara ürün bence kaybolmasalar da sınırlı olacaklar.Benim pc yaklaşık 8 yıllık ve donanımda zayıf bu pc pert olduğunda w10 yüklü tablet almayı planlıyorum,pc alacağımı artık pek sanmıyorum.dediğim gibi gerek 8.1 olsun gerekse w10 olsun tablette çok şık durur.
Bir surface 3 iki pc fiyatında zatenBir surfrace 3 yada 4 um olsa pc yi aramam herhalde
Bu işte bir terslik yok mu?
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu işte bir terslik yok mu?
lower is betterBu işte bir terslik yok mu?
artık klasik pclerin dönemi bitiyor zaten eminim satış rakamları da düşüyordur eski yıllara oranla, ama tabletlerde performans olarak pclerin çok uzağında bende 2 tane var ne işe yaradıklarını hala çözebilmiş değilim, klasik masa üstü yerine aşağıdaki tarz ürünler gelişerek yaygınlaşacaktır diye düşünüyorum. tabletlerinde kişisel kullanım için önünü pek açık görmüyorum, inşaların hayat tarzları belirleyici olacak, son derece sınırlı zaman yoğun iş temposu ile birlikte insanlar artık sosyal hayatlarını büyük oranda telefon, pc, ve tv başında geçiriyor,tabletlerin yapabildiğini fazlası ile telefonlar yapabiliyor tv lerin yapabildiğinide pc ler bu iki cihazda gelecek var diğerleri ara ürün bence kaybolmasalar da sınırlı olacaklar.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Maxicep wp forumu kendini avutma teknikleri vol 3Ortalık iyice sessizleşti üstelik uygulamalarda da güncelleme falan olmuyor acaba fırtına mı yaklaşıyor
Şahsen benim de en beğendiğim samsung modeli s6, konu samsung değil, oppo da olabilir xiaomi de olabilir, htc de olabilir. Demek istediğim tanıtıldığında sadece teknoloji sitelerinde haber olacak değil, samsung ve iphone gibi sükse yapacak bir modelin çıkması.. Surface pro 3 gibi..S6 ve S6 edge'in tasarımı bana Çin malı telefon tasarımı gibi geliyor. Kişiden kişiye değişir yani oznel yargıları birbiriyle yarıştırmayın
Şahsen benim de en beğendiğim samsung modeli s6, konu samsung değil, oppo da olabilir xiaomi de olabilir, htc de olabilir. Demek istediğim tanıtıldığında sadece teknoloji sitelerinde haber olacak değil, samsung ve iphone gibi sükse yapacak bir modelin çıkması.. Surface pro 3 gibi..
Maxicep wp forumu kendini avutma teknikleri vol 3
özelliklerine laf yok tabi, tasarımcısı berbat
Büyük ihtimalle son sürüm 10 olur telefonlar içinde ama son sürüm verildikten sonra ara ara küçük güncellemelere devam ederlerWindows 10 son sürüm diyolar
Mobil içinde öyle mi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?