bozkirdangelen
Üye
Neden 1080 4K çekseydin ya 1520 yede 4K yakışırBeyler, Hyperlapse Mobile Beta yı Lumia 1520 de denedim. Kadıköy den Eminönü vapuruna bindim ve gidene kadar video çektim. Videoyu yayınlıyorum, bence gayet hoş sayılır. Vapurun en önünde olsaydım daha iyiydi tabi
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hiç olmayan uygulamadansa sürdürülüyor yazısı gelen uygulamayı tercih ederimMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızAndroid ve iOs uygulamarını tek kodla magazaya getirme fikri çok iyi fakat videoda dikkat ettiyseniz hala 'SÜRDÜRÜLÜYOR' yazısı çıkıyor. Hemen düzeltilmeli
Abi dikkatimi çeken bir nokta daha var. Mor simgeli bir kamera uygulaması görünüyor. Lumia camera uygulamasının standart kamera uygulaması olmuş olma ihtimali olabilir mi?Windows 10 Mobile Emulator, Visual Studio 2015 Preview için yayınlandı. Artık gizli hiç bir şey kalmaz.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
@kesasd @teAtalay
Windows 10 Mobile Preview sürümünde başlat ekranındaki tile boşluklarının ortasını bulmuşlar en sonunda.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Baştan söylüyorum kavga etmek yok
4. Kolon da geldi. Artık orta boy tilelar dört tane büyük boy tilelar ise iki tane yanyana dizilebiliyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Videonun 2:56 saniyesinde itibaren dikkat edin
windows 10da zaten normal kamera lumia camera gibiAbi dikkatimi çeken bir nokta daha var. Mor simgeli bir kamera uygulaması görünüyor. Lumia camera uygulamasının standart kamera uygulaması olmuş olma ihtimali olabilir mi?
uygulama tam olarak çalışmıyor ve bir süre sonra atıyor başlat ekranı geliyor daha sonra, bence ms nin wp kısmına yeni yönetici veya çalışanlar getirmesi lazım bu böyle olmuyacak optimizasyonu iyi yapamadılarmı nedir anlamış değilim bence wp10 da uygulamaların hepsi sıfırdan veya yeniden optimize edilirse düzelicek buda final sürümünden sonra yoksa wp10 finalde dahi böyle sorunlar olabilir benceWindows 10 Mobile Emulator, Visual Studio 2015 Preview için yayınlandı. Artık gizli hiç bir şey kalmaz.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
@kesasd @teAtalay
Windows 10 Mobile Preview sürümünde başlat ekranındaki tile boşluklarının ortasını bulmuşlar en sonunda.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Baştan söylüyorum kavga etmek yok
4. Kolon da geldi. Artık orta boy tilelar dört tane büyük boy tilelar ise iki tane yanyana dizilebiliyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Videonun 2:56 saniyesinde itibaren dikkat edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?