Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Cihazın iyi veya kötü olması göreceli değil mi?

Bir keresinde bir galericiye hangi araba daha iyi diye safça bir soru sormuştum..

Cevap olarak "en iyi araba senin sahip olduğun arabadır" demez mi?
tabi başkasının sana faydası yok elindekine bakmak lazım genel diyorum tabi en üst seri 1520

Tepkiler: bozkirdangelen

Bay H

Üye
Şurada, sırada beklemek vardı şimdi

tabi başkasının sana faydası yok elindekine bakmak lazım genel diyorum tabi en üst seri 1520
Kesinlikle doğru bir felsefe
Elimizde olan bir şey olsa neyse.. çaresine bakarız...

Bazı konularda beğenmediğim uygulamalar vardı...
Oturdum kendim yazdım, şimdi neye ihtiyaç duyuyorsam kendim yazıyorum : ) )
Tabi her şeye gücümüz yetmiyor...

csH

Üye
canlı yayın linki var mı

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ben karşı kaldırımda da beklerim sorun değil
Geçen yıl katılım 1850$'dı. Fakat katılanların hepsine Surface Pro 3 ve Lumia 1520 hediye etmişlerdi. Bu yıl da muhtemelen Surface Pro 4 tanıtılacak ve onunla birlikte tanıtılırsa Lumia 840 XL verirler. Aldığım duyumlara göre Hololens de verilebilirmiş.

Tepkiler: suyunsesi, BelaMonte ve ogzhnoTr

Bay H

Üye

Bu arada müzik yayını başladı

Abi şaka gibi 1950 dolar 5 milyara denk geliyor zaten surface pro 4 filan o kadar ediyor..Verdikleri şeyler nereden baksak 10 milyara yakın vay be

papakudioflu

Emekli Yönetici
Abi şaka gibi 1950 dolar 5 milyara denk geliyor zaten surface pro 4 filan o kadar ediyor..Verdikleri şeyler nereden baksak 10 milyara yakın vay be
Bunu yapmalarının sebebi daha verimli bir,etkinlik düzenlemek. Sonuçta 100-200$ olsa etkinliği stadyumda düzenlemek zorunda kalırlar.

Tepkiler: suyunsesi ve StRonK

csH

Üye
adam çok yavaş konuşuyo

Build izlerkenn

@papakudioflu @bulutsuzgece abi sesiniz çıkmıyo.yoksa sizde mi gittiniz bizden habersiz

Tepkiler: BLasTeaR, yunus-emre-6606, dakamon ve 1 kişi daha
Beyler, Hyperlapse Mobile Beta yı Lumia 1520 de denedim. Kadıköy den Eminönü vapuruna bindim ve gidene kadar video çektim. Videoyu yayınlıyorum, bence gayet hoş sayılır. Vapurun en önünde olsaydım daha iyiydi tabi

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Tepkiler: BLasTeaR, dilmenibrahim, kimbilir_01 ve 7 diğerleri

afwerker

Üye
Çok güzel
Müzik silent hill filminden galiba

Bugün geç saatlerde yeni pc build verilecekmiş yalnız yazıda la ilgili bir güncellemeden bahsedilmiyor.. Şimdilik telefonlar için güncelleme bilgisi yok.