dakamon
Üye
Bunlar seni heyecanlandırmaya yeter mi? Dermisin helal be MS bir sonraki telefonumda WP olacak hatta ondan sonraki de dermisinSanırım 3D karo ve marketteki içerikten yakınan gruplar için android uygulamalarında olduğu çevre dostu bir mağazave güzel bir kilit ekranı ile birlikte 2 tane yeni orta segment cihaz tanıtılır gibime geliyor
SeneyeNe birayı en az 2 ay de sen onaMS yi çözdük artık.
Bu arada nedense yarınki lasnman için heyecanım kaçtı. Bi his sıkıcı geçecek gibi geliyor. En son yapılan etkinliğin üzerine çok fazla çıkmadıkları sürece bizi heyecanlandıramayacaklar. Zaten şeffaf kutucukları gördük ne bilim hızlı ayarların arttığını gördük bunun gibi bir çoğunu test ettik. Nesini tanıtacaklar acaba daha.
Bunlar seni heyecanlandırmaya yeter mi? Dermisin helal be MS bir sonraki telefonumda WP olacak hatta ondan sonraki de dermisin
Valla bunlar beni kesmez ama finalde bu cihazların iş yapacak kıvama geleceğine inanıyorum sadece biraz yavaş ilerlemesi can sıkıcı elimdeki cihazı bozulana kadar wp dahil başka bir cihaz almayacağım bozulduğunu varsayarsak wp ile ios arasında gider gelirim.Bunlar seni heyecanlandırmaya yeter mi? Dermisin helal be MS bir sonraki telefonumda WP olacak hatta ondan sonraki de dermisin
Alacaksın sanırım hololens ten bi taneHololensi geliştirdiklerini okudum bir yerde. Benim için telefondan falan çok daha önemli hololens. Ben pek sallamıyorum. Telefon işimi şu an bile yeteri kadar görüyor
Usta sen 1520 yi hem çok kelepir bulup aldın hemde en üst seviye cihaz aldınValla bunlar beni kesmez ama finalde bu cihazların iş yapacak kıvama geleceğine inanıyorum sadece biraz yavaş ilerlemesi can sıkıcı elimdeki cihazı bozulana kadar wp dahil başka bir cihaz almayacağım bozulduğunu varsayarsak wp ile ios arasında gider gelirim.
Alacaksın sanırım hololens ten bi tane
Valla niyetim o evet kelepir aldım faturasındaki fiyat 3250Tl alan adam evkurdan o fiyata almış ben 1400 Tl 2,aylık cihaz aldımAlacaksın sanırım hololens ten bi tane
Usta sen 1520 yi hem çok kelepir bulup aldın hemde en üst seviye cihaz aldınben bile 820 için daha çok kullanırım diyorum sen 1520 yi bi 5 sene kullanırsın :P
Gabriel'e iki kez sordum W10 mobil teknik ön izleme sürümünde keylogger var mı diye cevap vermedi. Sizce var mıdır ? Pc de vardı sanırım.
iyi almışsın hakikaten 2200 de ben verdim bozulunca başka WP dersek bulabilirmiyiz Turkcell de 535 var onun dışında Lumia cihaza rastlamadım son aylardaValla niyetim o evet kelepir aldım faturasındaki fiyat 3250Tl alan adam evkurdan o fiyata almış ben 1400 Tl 2,aylık cihaz aldım
535 geçtiğimiz hafta Turkcellde deneme imkanım oldu ama beğenmedim dış malzemesş ve kamerası çok tuhaf geldi.Birde yayında tablet veriyorlar hometech markaydı sanırım ama alınacak cihaz değiliyi almışsın hakikaten 2200 de ben verdim bozulunca başka WP dersek bulabilirmiyiz Turkcell de 535 var onun dışında Lumia cihaza rastlamadım son aylarda
1520 den sonra hangisi alınacak cihaz ? ben daha iyi bir Lumia göremedim yenilere bakacağız iyi bir cihaz bu akşamda çıkmaz gibi535 geçtiğimiz hafta Turkcellde deneme imkanım oldu ama beğenmedim dış malzemesş ve kamerası çok tuhaf geldi.Birde yayında tablet veriyorlar hometech markaydı sanırım ama alınacak cihaz değil
1520 den sonra hangisi alınacak cihaz ? ben daha iyi bir Lumia göremedim yenilere bakacağız iyi bir cihaz bu akşamda çıkmaz gibi
bende bişey bilmiyorum,29 nisan saat 18:30 yani bugünü bekleyin demiş
bende bişey bilmiyorum,29 nisan saat 18:30 yani bugünü bekleyin demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?