Aybars1979
Üye
abi hiç deneme çok güzel olmuş aslında ama denecek bir yanı yok illaki deneyeceğim diyorsan cuma yükle hafta sonu dene pazar geri silersin hafta içi eskaza okula işe götüreyim deme benden söylemesi.Arkadaşlar bi yardım edin de bende deniyeyim şu win 10 u lütfen insider atıp duruyo lumia 820
Bence gayet başarılı,bazan atarlı falanda konuşuyor ya çok ilginç ve eğlenceli oluyor.Siri'yi sohbet olarak çok eğlenceli buldum. Robotik deniliyor ama çok dost canlısı bir sohbeti var. Sadece sesi biraz robotik ama hoş. Ayrıca şakadan da alıyor.
Cortana ayrı bir grup tarafından geliştiriliyor. Bu yıl içinde gelebilir. Hem Cortana için Windows 10 herekli değil 8.1 üzerinde kullanabileceğiz.
abi hiç deneme çok güzel olmuş aslında ama denecek bir yanı yok illaki deneyeceğim diyorsan cuma yükle hafta sonu dene pazar geri silersin hafta içi eskaza okula işe götüreyim deme benden söylemesi.
520 ve 525 için güncelleme geri çekildi.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu korku yettiLumia 1020 telefonuma kurmuştum Windows 10'u. Çıktığı günden beri hemen hemen sorunsuz kullandım. Bugün twitter uygulamasına girdim. Twit yaza tıkladım ve oradan kamerayı seçtim fotoğraf çekip yüklemek için. Telefon dondu ve kapandı. Bir daha açılmadı. Ne yaptıysam çalışmıyor.( Bunu yazarken açıldı şuanda). 8.1 e dönmeye karar verdim şu an.
bu yıl içinde gelebilir bilgisine nerden sahip oldunuzCortana ayrı bir grup tarafından geliştiriliyor. Bu yıl içinde gelebilir. Hem Cortana için Windows 10 herekli değil 8.1 üzerinde kullanabileceğiz.
bu yıl içinde gelebilir bilgisine nerden sahip oldunuz
Psikolojiktir oWp10 un sanki wifi kısmı daha iyi gibi geldi.Önceden evin bi odasında çekmezken yada az çekerken şuan wp10 ile çok daha iyi wifi den internet alıyor telefon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?