kamil5028347
Üye
sırf şuan mesajlaşma çalışmadığından wp 8.1 e geri dönüş yapıyorum mesaj yazarken sorun olmasaydı kalacaktım ileriki güncellemelerde geri dönerim tabi bazı şeyleri düzelirse ama şuan benim için uygun değil çok sorunlu bu ilk sürümYükleyen arkadaşlar şu mesajlaşma sorununu tam açıklayabilir mi hiç mi mesaj yazamıyoruz ben çok mesajlaşan biriyim illa ki diğer cihazlara da gelecek eğer hiç bir şekilde mesaj yazılmıyorsa istediği kadar özellikle gelsin benim bir işime yaramaz
Bendekilere göre ucuz830 ucuz telefonmu
sırf şuan mesajlaşma çalışmadığından wp 8.1 e geri dönüş yapıyorum mesaj yazarken sorun olmasaydı kalacaktım ileriki güncellemelerde geri dönerim tabi bazı şeyleri düzelirse ama şuan benim için uygun değil çok sorunlu bu ilk sürüm
Mesajlaşma kısmı kasıyor diyorlar. Cihaz kendisini toplayana ve optimize edene kadar en az 3 gün vermek lazım. O kasma bence ilk kurulumdan kaynaklıdır diye düşünüyorum.Yükleyen arkadaşlar şu mesajlaşma sorununu tam açıklayabilir mi hiç mi mesaj yazamıyoruz ben çok mesajlaşan biriyim illa ki diğer cihazlara da gelecek eğer hiç bir şekilde mesaj yazılmıyorsa istediği kadar özellikle gelsin benim bir işime yaramaz
Ne diyor abi?Telefonu kapatırken sonraki takvim randevunuz için küçük bir hatırlatma görünüyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
yenılıkte yenılık sadece gozunuzun gordugunu yorumluyosunuz kım bılır alt yapıda apılerde nasıl degısıklıkler var. Oyle 2-3 sey eklenen guncellemeler 200-300 hatta daha fazla mb olmaz.Adamlar ilk tantıldığı gün zaten bir çok şeyi gostermişler.Sistemin şuanki hali çok iç açıcı değil ve şuan kurulup kullanılmaz bile.Paylaşılan butun sslere ve videolara baktığımda 8.1 üzerine badana boya yapmışlar gibi duruyor tabi ilerleyen gunlermi desek aynı desek bilemedim ama gelecek olan güncelleme ile toparlayacaklarmış.Adam sormazlar mı ? Bunca zaman yapa yapa bu haliylemi çıkardınız karşımıza birde ıosun ilk betasından daha az hatayla diyorlar .ya hata olsun eyvallah ama ozellikde olsun hani ne yapmışlar biri bana listelesin özellikleri karo boyıtu değişip bildirim merkezine bir kaç buton koyup birde arkaya resim koyup hooop alın size wp 10'mu???
Kurmayacağım bu betayı derken işde bu nedenlerden dolayı kurmayacağım.Beni şuan için Wp 10'a çeken hiç bir yenilik yok .Ekran kilidi bile aynı yahu insan orada farklı bir iki efektle açılış koyar ,ne biliyim saati analog versiyonunu koyar.Sabah sabah serviste sinirlerim oynadı yine.
yenılıkte yenılık sadece gozunuzun gordugunu yorumluyosunuz kım bılır alt yapıda apılerde nasıl degısıklıkler var. Oyle 2-3 sey eklenen guncellemeler 200-300 hatta daha fazla mb olmaz.
Bırakın diyor her yeni çıkan H..tı Kurup Av olmayın diyor Normal insanlar gibi Davranın yakında güzel sürümü kullanırsınız başınız ağrımaz diyorNe diyor abi?
Yahu arkadaşlar neyin fiyaskosundan neyin eksiğinden bahsediyorsunuz. Bu "İlk Teknik Ön İzleme". Bunun zaten eksik olacağı ve final sürüme kadar güncelleneceğini etkinlikten beri yazıyoruz çiziyoruz ama hala eksik diyorsunuz. Elbette eksik olacak kullananlardan geribildirim bekliyorlar ne yapalım ne edelim diye daha sonra ona göre kendi belirledikleri özellikleri de ilerleyen dönemde ekleyecek.
8.1 için olsa haklısınız ancak bu 8.1 betası gibi değil.
Bu betayı eleştireceğiniz tek nokta eksik cihaz destek listesidir.
önceden söyleselerdi gidip onları mı alacaktık kiAynen.
Adamlar zaten başından beri söylüyorlar.
Bu sadece başlangıç, sadece bir temel atma töreni... Bir bina değil... Henüz çoğu şey eksik.
Geri bildirimler üzerinden temeli sağlamlaştırarak ve sağlam katlar örerek yükseltecekler.
Ayıp ettikleri tek nokta çok kısıtlı bir cihaz yelpazesi ile başlamış olmaları ve bunu birkaç gün öncesinden söylememeleri.
En azından bu hafta başında söyleyebilirlerdi yalnızca şu modellere verilecek diye.
İşletim sistemi sürümünüz Windows Phone 8.1 build 14219 olmalı.Arkadaşlar bütün adımları uyguladım ama telefon güncel diyor biri yardımcı olsun telefonum lumia 830
Görünen köy kılavuz istemez.gelmeden önce de diyordum fiyasko olucak diye,herkes anladı sen fanboyluğa devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?