Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Koskoca ms.nin elinden gelen bu ne yapsın

Tepkiler: byibo
W10 TP'de "Bluetooth klavye" eşleştirebilen oldu mu?
Ben denedim, klavyeyi bluetooth cihaz listesinde buluyor ama üstüne tıklayınca eşleme falan olmadı

byibo

Üye

Özgür bence wp 10 da düzgün çalışanları not almalı,sorunlar o kadar çok ki

Özgür bence wp 10 da düzgün çalışanları not almalı,sorunlar o kadar çok ki

Evet maalesef çok.
Ancak ben şimdilik sabırla W10'da kalmaya devam edeceğim. (Sabrın yettiği yere kadar)
Fast ring olduğumuz için belki güncelleme sıklığını artırırlar önümüzdeki dönemde.

Tepkiler: Esendağlı

Bay H

Üye
Spartan ve Explorer ı tarayıcı testleri ile elimden geldiği kadar zorlamaya çalıştım. Sonuçları aşağıda görebilirsiniz.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Sitelerdeki farklılıklara da değinmek gerekli.

Internet Explorer bir medya oynattığınızda size ses kısma/açma tuşuna bastığınızda gelen ekranda durdurup/oynatmaya izin verirken Spartan maalesef bu sürümde buna izin vermiyor.

Basmaya rağmen kapanmayan reklamlarda Spartan'ın bir diğer eksiği.

Video oynatıcının hala oynatamadığı videolar mevcut ancak genele baktığımızda sonuç oldukça pozitif.

Spartan'ın halihazırda belkide en büyük sıkıntısı kendi içerisinde aramama yapamaması. Örneğin adres çubuğuna "maxicep.com" yerine "maxicep" yazıp git tuşuna basarsanız aşağıdaki ekran ile karşılaşmanız kaçınılmaz.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Tepkiler: bulutsuzgece, mesutcinik ve Esendağlı
Gdr2 de kalıcı olarak kalabiliyormuyuz wp10dan dönmeyi düşünüyorum
Aynen kalınıyor lsrt ile denim e dondum sonra insider dan fast seçip gdr2 yi yükledim yükleme esnasında insider programını sildim ve su anda gdr2 kullanıyorum

Evet maalesef çok.
Ancak ben şimdilik sabırla W10'da kalmaya devam edeceğim. (Sabrın yettiği yere kadar)
Fast ring olduğumuz için belki güncelleme sıklığını artırırlar önümüzdeki dönemde.
İlk verdikleri wp10 dan bugüne tam 2 ay geçti ve sanki hiç bir şey yapılmamış gibi hala,sadece cihaz desteğini artırmak için mi 2 ay çalıştılar,hiç kimsenin bilmediği herkesin burun kıvırdığı,ekran koruyucusunun bile hiçbir mağazada bulunmadığı cihazları alan bizleri bu kadar ti ye alan ms.yi kınıyorum.

Son düzenleme:
Tepkiler: braayn ve ArMaGeDdOn_87

papakudioflu

Emekli Yönetici
Windows 10 Mobile Teknik Ön İzleme Yapı 10051 Windows Insiders listesinde olup da güncellemeyi bulamayan cihazlar için sorun düzeltilmiş. Güncelleme kontrolü yaparak Windows 10 Mobile Teknik Ön İzlemeyi yükleyebilirsiniz.

lumia 925 imle aylarca windows 10 bekledım xperia z2 aldım sonra verıp androitinde çilesi çekilmıyor windows phone dan sonra android zor gelıyor tavsıyem
hala gelmedimi 10

Aynen kalınıyor lsrt ile denim e dondum sonra insider dan fast seçip gdr2 yi yükledim yükleme esnasında insider programını sildim ve su anda gdr2 kullanıyorum
gdr2de bi sıkıntı gördünüz mü 8.1 e döndüm herşeyi ayalardım ana ekran falan on numara oldu cihaz tekrar sıfırlamak istemiyorum.

Bay H

Üye
Yeni güncelleme ne zaman diyen bir arkadaşa verdiği cevap, şu zaman diyemem ama yakında.

Ekli dosyalar

pirenuri

Üye

Eğer internet explorer da şuanki W10 tp sürümündekiyse karşılaştırma pek sağlıklı olmamıştır zira İnternet explorerda da bir oynama var sparthanın motoru mu ne kullanılmış sanırım . Ali kemal abi öyle bir şey söylemişti. Bi w10tpsiz İE ile w10tpli İE'yi karşılaştırmanız iyi olur

windows phone recovery tool cihazı görmüyor,çözümü bilen var mı ?
bunları denedim yinede cihazı görmüyor
bekleniyor ....... da kaldı şu anda