Arkadaşlar ben hücresel veriyi uçak modunu felan açamıyorum. Açmak aiçin ayarlardan giriyorum açıyorum kendi kapatıyor hemen yardımcı olursanız sevinirim cidden
Arkadaslar guncellemeyi fast kurup sistemi sıfırlamak mantıklı sistem bu şekilde kurulu ama slow kurup kullanmak mı fast kurarsak baya hatalar var sıfırlayınca bir kaç sey değişiyor telefonu slow tekrar kursak fark olur mu
Arkadaslar guncellemeyi fast kurup sistemi sıfırlamak mantıklı slow kurup kullanmak mı fast kurarsak baya hatalar var sıfırlayınca bir kaç sey değişiyor telefonu slow tekrar kursak fark olur mu
Kablosuz ağ tanıtmadan sim kart takmadan ve microsoft hesabını girmeden kurulum yaptırmaya çalışıyorum şu an(sıfırladım teli) 20 dakikadır Birkaç uygulamanın daha yüklenmesi gerekiyor. Bu sadece birkaç dakika alacak. Yazıyor müdahale etmeden beklesem mi acaba?
Arkadaşlar l920 win10 kurdum kurmaz olaydım bu nedir internette bazen forumlarda kullanıcı adı şifre yazarken yazdığım keline gözükmüyor yazıyorum fakat yazmıyor ayrıca Windows stabilliğiyle ünlü fakat şu an rezalet neyse asıl sorunum bu değil benim hatamdı win 10 u yüklemek arkadaşlar windows phone recovery tool ile 8.1 e geri dönmek istedim fakat nedendir bilmem pc şöyle bir error veriyor. 0x80091007 Karma değeri doğru değil. Heryerde araştırıyorum bir çözümünü bulamadım bir yardım edin 8.1 i özledim