Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

csH

Üye
kamera çalışmıyor yeşil bi ekran var

Windows 8.1de aksam cihazı %90da bıraktım. Sabah kalktığımda %61e düşmüş. Cihaz yeni olduğundan mı böyle ?

skynet

Üye
Yerleşik kamera uygulaması hızlı açılıyor ama bu seferde menüsü geç geliyor

ko4fun

Üye
Arkadaslar guncellemeyi fast kurup sistemi sıfırlamak mantıklı sistem bu şekilde kurulu ama slow kurup kullanmak mı fast kurarsak baya hatalar var sıfırlayınca bir kaç sey değişiyor telefonu slow tekrar kursak fark olur mu

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaslar guncellemeyi fast kurup sistemi sıfırlamak mantıklı slow kurup kullanmak mı fast kurarsak baya hatalar var sıfırlayınca bir kaç sey değişiyor telefonu slow tekrar kursak fark olur mu
Slow kuramazsınız şu an henüz ona güncelleme verilmedi. Daha sonra gelecek.

Bay H

Üye
Windows Feedback'e Türkçe yazınca dikkate alınıyor mu ?
Evet ancak otomatik çeviri ile bakıyorlar. Bunun için dili biraz daha düzgün kullanmak gerekiyor.

Ayrıca;

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Tepkiler: Sensation
eminmiyiz fabrika ayarlarına geri döner yazıyorda nette.

garanti cep şubesi çalışmıyor

Tepkiler: sazobalı
Kablosuz ağ tanıtmadan sim kart takmadan ve microsoft hesabını girmeden kurulum yaptırmaya çalışıyorum şu an(sıfırladım teli) 20 dakikadır Birkaç uygulamanın daha yüklenmesi gerekiyor. Bu sadece birkaç dakika alacak. Yazıyor müdahale etmeden beklesem mi acaba?

Telefon ateş gibi ısındı bu arada.

Son düzenleme:
Arkadaşlar l920 win10 kurdum kurmaz olaydım bu nedir internette bazen forumlarda kullanıcı adı şifre yazarken yazdığım keline gözükmüyor yazıyorum fakat yazmıyor ayrıca Windows stabilliğiyle ünlü fakat şu an rezalet neyse asıl sorunum bu değil benim hatamdı win 10 u yüklemek arkadaşlar windows phone recovery tool ile 8.1 e geri dönmek istedim fakat nedendir bilmem pc şöyle bir error veriyor. 0x80091007 Karma değeri doğru değil. Heryerde araştırıyorum bir çözümünü bulamadım bir yardım edin 8.1 i özledim

Ben LSRT ile 8.1 e döndüm birde onu dene.