tgoksen1
Üye
hocam klavye dışında ne var söylermisin ? bende biliyorum bu sürümün tamamlanmasının tam olarak bütün özelliklerinin gelmesinin kasım-aralık ayını bulacağını ama görünen o ki bişey yok yani,olan için var diyorum zaten "Klavye"Fazla süreceğini pek sanmıyorum......umarım
Yapmayın ya, bu bir başlangıç ve her şey hemen gelmez ki bu bir ön izleme sürümü.
edit:Tabikide ilerki sürümlerde daha iyi olur! ama şimdilikSuan yayını kapattım,arkadaslara gösterdım suan için işte bu diyebiliceğimiz bir güncelleme değil.Yani çok şey yapmayın heyacan falan.İndirdim baktım ayarlar kısmı gayet hoş olmus.Youtube takılma yoktu.Canlı yayın hala açamıyoruz.Ana ekran bence mükemmel olmuş.Bildirim merkezınde mobil verı yok(ama gelir.).Daha sonra bıldırım ekranını ındırırken takılmalar oluyor.Kasma yok ama onuda belirteyim.Arama yaparken yazabılıyorum rahat bir şekilde ancak mesajlara geldıgım zaman bir kelıme yazıp boşluk bırakınca yazmıyor. İnternet gayet hızlıydı(bana mı oyle geldı yoksa) Şimdilik bu kadar. Beklediğinize değdi mi diye sorarsanız hayırcevapını rahatça söyleye bilirim.Şimdi tekrar 8.1 dönüş yapıyorum.İyi akşamlar.Yayını ızleyen arkadaslara teşekkürlerımı sunuyorum.
edit:Tabikide ilerki sürümlerde daha iyi olur! ama şimdilikSuan yayını kapattım,arkadaslara gösterdım suan için işte bu diyebiliceğimiz bir güncelleme değil.Yani çok şey yapmayın heyacan falan.İndirdim baktım ayarlar kısmı gayet hoş olmus.Youtube takılma yoktu.Canlı yayın hala açamıyoruz.Ana ekran bence mükemmel olmuş.Bildirim merkezınde mobil verı yok(ama gelir.).Daha sonra bıldırım ekranını ındırırken takılmalar oluyor.Kasma yok ama onuda belirteyim.Arama yaparken yazabılıyorum rahat bir şekilde ancak mesajlara geldıgım zaman bir kelıme yazıp boşluk bırakınca yazmıyor. İnternet gayet hızlıydı(bana mı oyle geldı yoksa) Şimdilik bu kadar. Beklediğinize değdi mi diye sorarsanız hayırcevapını rahatça söyleye bilirim.Şimdi tekrar 8.1 dönüş yapıyorum.İyi akşamlar.Yayını ızleyen arkadaslara teşekkürlerımı sunuyorum.
Arama esnasında ses kaydı alınabiliyor mu?Suan yayını kapattım,arkadaslara gösterdım suan için işte bu diyebiliceğimiz bir güncelleme değil.Yani çok şey yapmayın heyacan falan.İndirdim baktım ayarlar kısmı gayet hoş olmus.Youtube takılma yoktu.Canlı yayın hala açamıyoruz.Ana ekran bence mükemmel olmuş.Bildirim merkezınde mobil verı yok(ama gelir.).Daha sonra bıldırım ekranını ındırırken takılmalar oluyor.Kasma yok ama onuda belirteyim.Arama yaparken yazabılıyorum rahat bir şekilde ancak mesajlara geldıgım zaman bir kelıme yazıp boşluk bırakınca yazmıyor. İnternet gayet hızlıydı(bana mı oyle geldı yoksa) Şimdilik bu kadar. Beklediğinize değdi mi diye sorarsanız hayırcevapını rahatça söyleye bilirim.Şimdi tekrar 8.1 dönüş yapıyorum.İyi akşamlar.Yayını ızleyen arkadaslara teşekkürlerımı sunuyorum.
830'da zaten vardı diye biliyorum.videoyu izliyorum şu an @Sensation nihayet manuel parlaklık ayarı gelmiş
şu geri dönmeyı hangı programla yapıyorduk
anladım,830 u alan arkadaşlar bu soruyu yanıtlar herhalde birazdan ?830'da zaten vardı diye biliyorum.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
evet manuel parlaklık varanladım,830 u alan arkadaşlar bu soruyu yanıtlar herhalde birazdan ?
anladım teşekkürler,o zaman manuel parlaklık ayarı yine yokevet manuel parlaklık var
Başkan kamera açılışı ve resim sonra kaydetme hızı nasıl ? Malum denimde iyi wp 10 betada nasıl acaba ? Birde otg deneyen oldumu ?evet manuel parlaklık var
anladım teşekkürler,o zaman manuel parlaklık ayarı yine yok
Alıntı (Kamera görüntüleri Nokia Camera değil, Microsoft kamera)
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
lumia recovery tooldan yapsak olmaz mı
evet manuel parlaklık var
anladım teşekkürler,o zaman manuel parlaklık ayarı yine yok
Windows 10'dan önce de vardı değil mi?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?