Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

papakudioflu

Emekli Yönetici
slow seçip güncelleme kontrolü yaparsanız bir önceki sürümün slow güncellemesine geri dönersiniz

gdr2 den şuan Windows 10 a geçmek istemiyorum umarım düzeltmezler bu durumu telefon kaymak gibi oldu.

SLH.55

Üye
sorulan sorular tekrar tekrar soruluyor, çoğu kişide baştan okumaya üşeniyor.Konun başına genel soruları cevaplarıyla birlikte yazılsa daha mantıklı değil mi ?

Tepkiler: alasulumurat
Arkadaşlar ben lsrt ile 8.1 e geri döndüm,sizlere hayırlı yolculuklar
denim mi geldi cyan mı
Arkadaşlar ben lsrt ile 8.1 e geri döndüm,sizlere hayırlı yolculuklar
denim mi geldi cyan mı
gdr2 den şuan Windows 10 a geçmek istemiyorum umarım düzeltmezler bu durumu telefon kaymak gibi oldu.
büyük hata olur gdr2 yi bırakmak inan

Bende yükledim 10 dk bile bakmadan direk geri döndüm denim e.Bende direk win 10 yükledi telefon ama çok sorun var nede olsa teknik ön izleme.

Arkadaşlar telefona hard reset attığımda fotoğraflar ve rehber gitmiyordu değil mi?Sadece uygulamalar siliniyordu?

geri dönüş yapanlar birkaçç saat sabredin bence. bir de sıfırlama yapın. bir müddet bekledikten sonra telefon kendine geliyor zaten bu şekilde günlük kullanım açısından çok da önemli sıkıntılar bulunmuyor bence.

925 e yükledim. Bende spartan yok ilginç şekilde. Ama bende çok az bi kasma var donma vs hiç olmadı ben kullanmaya devam edeceğim.

Beyler wp 10 ile şarj dahamı çabuk bitiyo yoksa benim telefonda mı problem var

skynet

Üye
Cihazı sıfırladım mis gibi oldu ben böyle devam ederim artık
Tek sıkıntı Türkçe olmaması onun dışında gayet iyi

Tepkiler: yunus-emre-6606