GDR2 den sonra bir bildirim geliyor ve telefon restart edilecek diyor ondan sonra aratırsanız buluyor ama o bildirim bana GDR2'den bir saat sonra geldim
GDR2 den sonra bir bildirim geliyor ve telefon restart edilecek diyor ondan sonra aratırsanız buluyor ama o bildirim bana GDR2'den bir saat sonra geldim.
Bende GDR2 den sonra açılınca dedi yeniden başlattı, insidera geldim buldu fast seçip onayladım devam ettim, kapandı açıldı ama güncellemelerde yine de güncel diyo
GDR2 den sonra bir bildirim geliyor ve telefon restart edilecek diyor ondan sonra aratırsanız buluyor ama o bildirim bana GDR2'den bir saat sonra geldim.
12534 yüklenmiş ama gdr2 yi yüklemedi sanırım tek seferde yükleme oldu. Hızlı arama var, numaradan rehberden eşleme. Mobil veri kapalı sürekli değiştirilemiyor ama bağlantı var. Klavye ayarlarında lar ge medium small tercihleri var ama hep medium da kullanılıyor.
aram ekranında numara yazarak arama yapma olayı. bir de eski kişiler uygulaması ayrıca duruyor. spartan bana gayet hızlı geldi. aram tuşuna basınca direk telefon ve webde arama yapıyor