Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Birazdan gece mesaisine gidicem benim için sıkıntı yok ister gece 3 te versinler bolbol SS atarım

Tepkiler: Sensation

Serhan

Üye
Şu anda konuyu okuyanlar: 119

Yoklamada yokum ben uygulamadan takip ediyorum

Bence herkes stresini sinirini "aa" oyunundan çıkarsın, 2 saat çabucacık geçer tertemiz

Tepkiler: BomberMAn_01 ve ogzhnoTr
Bence herkes stresini sinirini "aa" oyunundan çıkarsın, 2 saat çabucacık geçer tertemiz
Öyle olurda iyice deliririz be abi
En iyisi ben modern combat 5 oynayayım biraz

Öldürdüğüm adamları gabe ve belfiore olarak düşünürüm

Tepkiler: BomberMAn_01

Bay H

Üye
Abi Tom birazdan Spartan'ı deneyecek, boşver aa yı. Kedi-ciğer oldu resmen

dakamon

Üye
Ben onu yazdıktan sonra Gabe açıklama yaptı, 2 saati bulabilir dedi.
Şunu düşünüyorum bu kadar eksiklik bu kadar hata build etkinliğine kadar giderilmiş olurmu? Biliyoruz ki builden sonra dağıtılan güncellemeler çok az hatalı oluyor. Şimdi bunlar bir ay gibi bir sürede nasıl bu hataları düzeltecekler. Ayrıca öyle aman aman heyecanlandığımız bir şey de gelmedi kanımca. Böyle sağlam etki bırakacak şeyler yok. Mesela GaBe demiştiki çok farklı çok güzel bir kilit ekranı olacak demişti ama hala kilit ekranından haber yok. Hala aynı.

Tepkiler: emz

papakudioflu

Emekli Yönetici
Adamlar bu süre boyunca hatalardan çok modellerin programa dahil edilmesini sağlamak için çalıştılar. Bu yapıdan sonra gelişmeler hızlanır.

Ali Rıza denen .... Daha gelmedi mi

Mobil veri kapatılamıyorsa bu hiç iyi değil kablosu uzun bi şarj cihazı almak lazım

Bak ben 00:00 a kadar beklerim gelmezse
Ben yapacağımı bilirim.