m542tf
Üye
Arkadaşlar uygulamaya kayıt olmak için giriş butonuna tıkladığımda sürdürülüyor işareti(.............) çıktıktan sonra uygulamadan atıyor,uygulamayı sildim tekrar yükledim ve telefonu yeniden başlattım ama sorun çözülmedi,çözüm bilen varmı ?
Bende herhangi bir sıkıntı yok gayet stabil çalışıyor.Bu whatsapp sizdede açılmama gibi sorunlar yapıyormu? Bende çok sık yapıyor. Dokunuyorum dokunuyorum açılmıyor sonra açılır gibi olup tekrar ana ekrana atıyor. Ya kapatıp açmam gerekiyor telefonu yada uzun sure beklemem gerekiyr.
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Arkadaşlar hiç konuşuldu mu bilmiyorum ama,bu akşam ki güncellemeyi yüklemeden önce yapılması gereken herhangi bir işlem varmı?
Hayır yapmadımdaha önce wp10' u yüklemeye çalışmıydınız??hani bir ara bir konu açılmıştı da uyumsuz modellere de bir şekilde wp10 yükleme yapılabiliyordu.o yöntemi telefonunuz da denediniz mi?
Ya idare et en çok insanı burada bulduğum için soruyorumArkadaşlar güncelleme harici muhabbet yapmamaya çalışalımWhatsApp şu an bildirim sorunu yaşıyor doğru.
İçimden bi ses bugün de bişe çıkmayacak
İçimden bi ses bugün de bişe çıkmayacak
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bildiğim kadarıyla insider'dan yeni yapıyı bulunca bi kere yeniden başlatıyor sonra güncellemelerden indiriyorsun yeni güncellemeyi sonra yükleme ve hazırlanma bittikten sonra kapanıyor, çarklar başlıyor sonra açılıyor işte. Birden çok dediği 2 kere yani.O sayfada yazan bir not bu.Anlamadığım nokta şu 1 saat içerisinde bir kaç kez mi güncelleme indiricek yani bir kerede bitirmeyecek mi?Yoksa bu olabilir diye yazdıkları birşey mi?
- Telefonunuz güncelleştirdiğinizde Technical Preview'ı yüklemeyi tamamlamak için birden çok kez yeniden başlatmanız gerekebilir. Telefonunuz son Windows 10 güncelleştirmesini almadan önce otomatik olarak yeniden başlatma için 60 dakikaya kadar beklemeniz gerekebilir.
Olabilir dediğiniz. Direkt son sürümü geçilecek diye biliyorum.O sayfada yazan bir not bu.Anlamadığım nokta şu 1 saat içerisinde bir kaç kez mi güncelleme indiricek yani bir kerede bitirmeyecek mi?Yoksa bu olabilir diye yazdıkları birşey mi?
- Telefonunuz güncelleştirdiğinizde Technical Preview'ı yüklemeyi tamamlamak için birden çok kez yeniden başlatmanız gerekebilir. Telefonunuz son Windows 10 güncelleştirmesini almadan önce otomatik olarak yeniden başlatma için 60 dakikaya kadar beklemeniz gerekebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?