Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

m542tf

Üye
Akşama yeni konu lazım bu konu çok karıştı

daha önce wp10' u yüklemeye çalışmıydınız??hani bir ara bir konu açılmıştı da uyumsuz modellere de bir şekilde wp10 yükleme yapılabiliyordu.o yöntemi telefonunuz da denediniz mi?

dakamon

Üye
Bu whatsapp sizdede açılmama gibi sorunlar yapıyormu? Bende çok sık yapıyor. Dokunuyorum dokunuyorum açılmıyor sonra açılır gibi olup tekrar ana ekrana atıyor. Ya kapatıp açmam gerekiyor telefonu yada uzun sure beklemem gerekiyr.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Tepkiler: emz

skynet

Üye
Bende açılma sorunu yok ama bildirimler geç geliyor veya hiç gelmiyor bakalım ne zaman düzelecek

Bende herhangi bir sıkıntı yok gayet stabil çalışıyor.

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar güncelleme harici muhabbet yapmamaya çalışalım WhatsApp şu an bildirim sorunu yaşıyor doğru.

Tepkiler: bulutsuzgece
Arkadaşlar hiç konuşuldu mu bilmiyorum ama,bu akşam ki güncellemeyi yüklemeden önce yapılması gereken herhangi bir işlem varmı?

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tepkiler: Esendağlı

SLH.55

Üye
Forumun böyle heyecanlı olması okuyuculara eminim tat veriyordur

Tepkiler: emz

ErenMSC

Üye
İçimden bi ses bugün de bişe çıkmayacak

• Telefonunuz güncelleştirdiğinizde Technical Preview'ı yüklemeyi tamamlamak için birden çok kez yeniden başlatmanız gerekebilir. Telefonunuz son Windows 10 güncelleştirmesini almadan önce otomatik olarak yeniden başlatma için 60 dakikaya kadar beklemeniz gerekebilir.
O sayfada yazan bir not bu.Anlamadığım nokta şu 1 saat içerisinde bir kaç kez mi güncelleme indiricek yani bir kerede bitirmeyecek mi?Yoksa bu olabilir diye yazdıkları birşey mi?

Bildiğim kadarıyla insider'dan yeni yapıyı bulunca bi kere yeniden başlatıyor sonra güncellemelerden indiriyorsun yeni güncellemeyi sonra yükleme ve hazırlanma bittikten sonra kapanıyor, çarklar başlıyor sonra açılıyor işte. Birden çok dediği 2 kere yani.

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Olabilir dediğiniz. Direkt son sürümü geçilecek diye biliyorum.

Yeni cihaz sabahtan beri dağıtımda. Bi getiremediler

sinan430

Üye
Telefonum video çekerken ses kaydetmiyor neden olabiliri mikrofonu falan mı bozulmuş