Evet kullanabilirsin tabiPeki yarın yüklersek şuanki uygulamaları ve oyunları mağazadan yükleyip kullanabiliriz değilmi?
işin birde şu tarafı var 12 Şubatta gelen ilk güncellemeyi hemen yükleyememiştik telefona neymiş sürüm yüksekmiş mecburen önce bir alt sürüme düşüp ondan sonra güncellemeyi yükleyebilmiştik umarım bu sefer aynı sıkıntı olmaz MS düzeltmiştir sorunu..
8.10.14234.375 -üstünde ki sürümlerde alacak diye bir açıklama vardı sanırım- yapısına sahip cihazlar sıkıntısızca yükseltecek. (8.10.14234.375 sürümü Denim güncellemesine ait)işin birde şu tarafı var 12 Şubatta gelen ilk güncellemeyi hemen yükleyememiştik telefona neymiş sürüm yüksekmiş mecburen önce bir alt sürüme düşüp ondan sonra güncellemeyi yükleyebilmiştik umarım bu sefer aynı sıkıntı olmaz MS düzeltmiştir sorunu..
W10 geliyor güzel umarım bu güncellemeyle telefondan bazı uygulamalardan atma olayı duzelse keşke servisede götürdük birşey değişmedi acaba herkesin telefonlarıda bu şekilde arada bir uygulamalardan atma olayı varmı
Baran sezgin ben ortak ipad de atıyor oyunların çoğundan sıkıntı etme ((= örnek fifa15 ve hocEvet herkes bu sorunu yaşıyor. Umarım düzeltirler bu defa
Var mı yorumu olanBaylar benin Windows insider hiçbir şekilde çalışmıyor. Daha mail girme ekranına gelmeden uygulamadan atıyor, sıfırlamama rağmen duzelmedi
W10 TP yükledim memnun kalmadım diyelim tekrar 8.1 e nasıl döneceğim?

Baran sezgin ben ortak ipad de atıyor oyunların çoğundan sıkıntı etme ((= örnek fifa15 ve hoc
Baran sezgin ben ortak ipad de atıyor oyunların çoğundan sıkıntı etme ((= örnek fifa15 ve hoc

Yarın 1520 'ye kuranlardan bol bol SS bekliyorum.. 

nazar değmezde az sorunla gelir.. Kimse geri 8.1'e dönmek zorunda kalmaz.Ama ben yine peşin peşin burdan söyliyim yarın adminleri kızdırmamak adına yarın kurduğunuzda cihaz açılır açılmaz arka planda bir çok ayar ,yükleme vs derken telefonunuz kasabilir o nedenle cihazım kasım kasım kasılıyor demeyin
kurdukdan sonra 1n az 1-2 gün cihaz toparlar stabilitesi yerine gelir.Bilginize

Başkan ozaman senden 1520 kullanıcı olarak akşam kısmetse SS bekliyorumBen de yarın L1520'me yükleyeceğim ...

Windows Phone Recovery Tool isminde bu duruma özel bir uygulama yayınladı MS. onunla yapabilirsin. lumia veya nokia recovery tool cihazınızı görmeyecektir.W10 TP yükledim memnun kalmadım diyelim tekrar 8.1 e nasıl döneceğim?