Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Baylar benin Windows insider hiçbir şekilde çalışmıyor. Daha mail girme ekranına gelmeden uygulamadan atıyor, sıfırlamama rağmen duzelmedi
Böyle bir sorunu kimseden duymadım. :hmmm
Uygulamayı tekrar tekrar kaldırıp kurmayı deneyin, belki düzelir.

alaca61

Üye
Günaydın WP10 yolu gözleyenler son 12saat 38 dakika sabır biraz.

mp2934

mp2934

Üye
Here uygulamalarının tümü güncellenmiş bir ilgisi olabilir mi

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

11 saat 52 dakika :eller:

emz

emz

Üye
Böyle bir sorunu kimseden duymadım. :hmmm
Uygulamayı tekrar tekrar kaldırıp kurmayı deneyin, belki düzelir.

Abi wp recovery tools ile kurarken de lsrt gibi veriler kökünden siliniyor mu? Sanki onu kullanırken sadece sistemi geri alıyor uygulamalar falan güncelleme alır gibi geri kalıyordu diye bir muhabbet dönmüştü. Öyle mi?:hmmm

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Abi wp recovery tools ile kurarken de lsrt gibi veriler kökünden siliniyor mu? Sanki onu kullanırken sadece sistemi geri alıyor uygulamalar falan güncelleme alır gibi geri kalıyordu diye bir muhabbet dönmüştü. Öyle mi?:hmmm

Bütün veriler kayboluyor diye biliyorum.
Yedekten geri yüklemeyi seçersen, son yedeğindeki uygulamaların yeniden yüklenir.

Bay H

Bay H

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: m542tf, bulutsuzgece ve Esendağlı
Murat Alper

Murat Alper

Üye
son onbirbuçuk saat :ehe :eller:

jakobs21

Üye
Son on

emz

emz

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Sıfırlandı cihaz. Bu iyi değil. Minecraft bölümünün silinmesini istemiyorum. Sırf bunun için bile kurmam yani. Buna bile çare lazım:(

Bay H

Bay H

Üye
Akşam saat 8 de Gabriel:

:kıskıs:

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: m542tf, bulutsuzgece ve Murat Alper

Sosyete16

Üye
Günaydın millet bu akşam ki güncelleme ile keşke cortana gelse çok büyük sürpriz olurdu. Akşam arkadaşın Türkçe sirisine baktım Türkçe olması güzel olmuş ama anlayışı biraz kıt çoğu şeye cvp veremiyor inşallah Türkçe cortana siri gibi olmaz

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Akşam neler gelecek merakla bekliyorum bakalım beklediğinize deyecek bir şeyler varmı gelişme süpriz çünkü ben asıl sürümü bekliyorum

skynet

Üye
Umarım bu 2. dalgada da denimden cyan'a düşürmez w10

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Arkadaşlar 12 Şubatta dağıtılan ve bugün dağıtılacak olan güncellemenin "TEKNİK" ön izleme olduğunu unutmayın. Bugün dağıtılacak sistemde direk olarak tamamlanmamış
bir OS olacak, Developer Preview gibi beta olan; tamamlanmış ama son rötuşları yapılmamış bir sistem değil. Yüklerken bunları unutmayın ve her şeye hazırlıklı olun. Mümkünse ana telefonunuza yapmayın, ikinci bir telefonunuz varsa ona yapın.
Bu hatırlatma önemliydi, uyarayım dedim.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, Aytaç-01 ve Esendağlı

ArMaGeDdOn_87

Üye
Arkadaşlar uygulamaya kayıt olmak için giriş butonuna tıkladığımda sürdürülüyor işareti(.............) çıktıktan sonra uygulamadan atıyor,uygulamayı sildim tekrar yükledim ve telefonu yeniden başlattım ama sorun çözülmedi,çözüm bilen varmı ?

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
W10 TP gününden herkese günaydın :D

Üst Alt