Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Yarınki güncellemeyi slow yüklemeyi düşünüyorum muhtemelen fast olana göre bazı özellikler olmayacaktır slowda

orian

Üye
Yarınki güncellemeyi slow yüklemeyi düşünüyorum muhtemelen fast olana göre bazı özellikler olmayacaktır slowda
İnşallah ilk verdikleri gibi wifi ve şebeke sıkıntısı olmaz. Arka plana resim koyma ve bildirimden gelen mesajı aşağı kaydırarak cevaplama özellikleri harikaydı
İnşallah ilk verdikleri gibi wifi ve şebeke sıkıntısı olmaz. Arka plana resim koyma ve bildirimden gelen mesajı aşağı kaydırarak cevaplama özellikleri harikaydı

Tepkiler: kamil5028347

skynet

Üye
Ben direk fastdan dalacam

Tepkiler: Dexter Morgan

Ben ilk sürümde sadece mesajda sıkıntı çektim wifi ve şebekede sorun yoktu bende

orian

Üye
Ben ilk sürümde sadece mesajda sıkıntı çektim wifi ve şebekede sorun yoktu bende
Bende ilk başta hiçbir sıkıntı yoktu. Yavaş falan da değildi. Gayet memnun kullanıyordum. Sonra wifi sıkıntısı, sonra şebeke sıkıntısı vs.. En son sen programı söylemiştin de geri döndüm

orian

Üye
Ne yapsam bilemedim şimdi belki kuran arkadaşların görüşüne göre kurarım aşırı sorun yoksa kurarım

E cihazdan cihaza fark etme olasılığını nasıl yapıcaz bende sorun çıkmaz, sen bana bakıp yüklersin, sende sorun çıkar bu sefer
En güzeli yükleyip test edip olumsuzsa geri dönmek

Tepkiler: Esendağlı ve kamil5028347
Windows 10 bana doğum günü hediyesi olacak yarın

Tepkiler: Esendağlı, emz, Sensation ve 1 kişi daha
Ben uzaktan izlemeyi sevmiyorum direk içinde olmak daha iyi oluyor

Tepkiler: Esendağlı
E cihazdan cihaza fark etme olasılığını nasıl yapıcaz bende sorun çıkmaz, sen bana bakıp yüklersin, sende sorun çıkar bu sefer
En güzeli yükleyip test edip olumsuzsa geri dönmek

Bak bu konuda haklısın en iyisi tüm riskleri göze alıp kurmak büyük ihtimal kurarım dayanamam geriden bakmaya

Tepkiler: Esendağlı ve orian

meg1ddo

Üye
gelen mesajları yukarıdan çekip cevaplama işlemi sorunsuz ve stabil olur umarım, en çok işime yarayacak olan yenilik bu görünüyor, bide sadece sms'ler için mi yukarıdan çekip cevaplama olacak yoksa whatsapp viber messenger vs için de aynı işleme izin verecek mi?

papakudioflu

Emekli Yönetici
Uygulamaların Windows 10 SDK'ya göre güncellenmesini bekleyeceğiz.

orian

Üye
Evet şimdilik sadece mesajlar. Diğer uygulamaların entegresiyle onlarda da aynı işlem yapılabilecek. Diğelim Asphalt 8 oynuyorsun ya da Facebook'tasın, o ara bi mesaj geldiğinde, gayet stabil bir şekilde bildirimi aşağı kaydırıyorsun aynı anda klavye çıkıyor mesajını yazıp gönder diyorsun ve uygulamaya kaldığın yerden devam ediyorsun. Çok hoş bir özellik ..

Tepkiler: Esendağlı

dakamon

Üye
Biri whatsappta sıkıntı var demiş konusu değil ama bende de var sorun bildirimler geç geliyor toplu geliyor bir anda geç bir şekilde.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

meg1ddo

Üye
Uygulamaların Windows 10 SDK'ya göre güncellenmesini bekleyeceğiz.
windows10 final ile birlikte söz konusu uygulamalar da çok geç kalmazlar sanırım, mesajlaşma uygulamaları en azından whatsapp ta bu özelliğe kavuşsaydı kısa zamanda çok iyi olurdu.

Peki yarın yüklersek şuanki uygulamaları ve oyunları mağazadan yükleyip kullanabiliriz değilmi?