kamil5028347
Üye
İnşallah ilk verdikleri gibi wifi ve şebeke sıkıntısı olmaz. Arka plana resim koyma ve bildirimden gelen mesajı aşağı kaydırarak cevaplama özellikleri harikaydıYarınki güncellemeyi slow yüklemeyi düşünüyorum muhtemelen fast olana göre bazı özellikler olmayacaktır slowda
İnşallah ilk verdikleri gibi wifi ve şebeke sıkıntısı olmaz. Arka plana resim koyma ve bildirimden gelen mesajı aşağı kaydırarak cevaplama özellikleri harikaydı
İnşallah ilk verdikleri gibi wifi ve şebeke sıkıntısı olmaz. Arka plana resim koyma ve bildirimden gelen mesajı aşağı kaydırarak cevaplama özellikleri harikaydı
Yarınki sürüm fastten gelecek. Slow henüz değil.Yarınki güncellemeyi slow yüklemeyi düşünüyorum muhtemelen fast olana göre bazı özellikler olmayacaktır slowda
Bende ilk başta hiçbir sıkıntı yoktu. Yavaş falan da değildi. Gayet memnun kullanıyordum. Sonra wifi sıkıntısı, sonra şebeke sıkıntısı vs.. En son sen programı söylemiştin de geri döndümBen ilk sürümde sadece mesajda sıkıntı çektim wifi ve şebekede sorun yoktu bende
Yarınki sürüm fastten gelecek. Slow henüz değil.
Ne yapsam bilemedim şimdi belki kuran arkadaşların görüşüne göre kurarım aşırı sorun yoksa kurarım
E cihazdan cihaza fark etme olasılığını nasıl yapıcazbende sorun çıkmaz, sen bana bakıp yüklersin, sende sorun çıkar bu sefer
En güzeli yükleyip test edip olumsuzsa geri dönmek
Uygulamaların Windows 10 SDK'ya göre güncellenmesini bekleyeceğiz.gelen mesajları yukarıdan çekip cevaplama işlemi sorunsuz ve stabil olur umarım, en çok işime yarayacak olan yenilik bu görünüyor, bide sadece sms'ler için mi yukarıdan çekip cevaplama olacak yoksa whatsapp viber messenger vs için de aynı işleme izin verecek mi?
Berbat görünüyor.
Evet şimdilik sadece mesajlar. Diğer uygulamaların entegresiyle onlarda da aynı işlem yapılabilecek. Diğelim Asphalt 8 oynuyorsun ya da Facebook'tasın, o ara bi mesaj geldiğinde, gayet stabil bir şekilde bildirimi aşağı kaydırıyorsun aynı anda klavye çıkıyor mesajını yazıp gönder diyorsun ve uygulamaya kaldığın yerden devam ediyorsun. Çok hoş bir özellik ..gelen mesajları yukarıdan çekip cevaplama işlemi sorunsuz ve stabil olur umarım, en çok işime yarayacak olan yenilik bu görünüyor, bide sadece sms'ler için mi yukarıdan çekip cevaplama olacak yoksa whatsapp viber messenger vs için de aynı işleme izin verecek mi?
Doğum günün şimdiden kutlu olsun o zamanWindows 10 bana doğum günü hediyesi olacak yarın
windows10 final ile birlikte söz konusu uygulamalar da çok geç kalmazlar sanırım, mesajlaşma uygulamaları en azından whatsapp ta bu özelliğe kavuşsaydı kısa zamanda çok iyi olurdu.Uygulamaların Windows 10 SDK'ya göre güncellenmesini bekleyeceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?