meg1ddo
Üye
klavye tahminlerinden swype ı kastediyorsan bence çok iyi, şu ana kadar rahatsız eden bir durum olmadı bende ne yazıyorsam tam istediğim şey çıkıyor hatta bu konuda wp en iyisi bence androidte de çeşitli klavyeler kullandım keza ios'ta da, en iyi verimi wp de alıyorum.Şu klavye tahminleri düzelse şarjda çok bozulmazsa ben kullanmaya devam ederim
Arkadaşlar yeri değil ama ufak bir sıkıntı var birkaç gündür. Sorun şu ki ekran görüntüsü alamıyorum. Tuşlara basınca üstte ekran görüntüsü alınamadı diyor. 2-3 gün önce farkettim. Yardımlarınızı bekliyorum.
Not: Benzeri bir konu bulamadım, burasının kalabalık olduğunu görünce yazmaya karar verdim. Admin ve Moderatorlerin affına sığınıyorum.
bende varım aynı sorundaValla bende de whatsapp sorunu var. Bildirim gelmiyor. Zil sesi ayarlarından giriyorum uygulamalarda whatsapp yok. Bildirim ayarlarına giriyorum whatsapp yok. Bi saat sonra bakıyorum geçmiş. Whatsappı açınca mesaj geliyor. Bazen geliyor bildirim bazen geç bazen hiç gelmiyor. Milletle papaz olduk mesaj atıyoruz bi saat sonra dönüyorsun diye.. Aynı sorunu yaşayanlar ?
Tabi kiWifiyi başka bir telden bağlansam güncellemeyi indirebilirmiyim
klavye tahminlerinden swype ı kastediyorsan bence çok iyi, şu ana kadar rahatsız eden bir durum olmadı bende ne yazıyorsam tam istediğim şey çıkıyor hatta bu konuda wp en iyisi bence androidte de çeşitli klavyeler kullandım keza ios'ta da, en iyi verimi wp de alıyorum.
Valla bende de whatsapp sorunu var. Bildirim gelmiyor. Zil sesi ayarlarından giriyorum uygulamalarda whatsapp yok. Bildirim ayarlarına giriyorum whatsapp yok. Bi saat sonra bakıyorum geçmiş. Whatsappı açınca mesaj geliyor. Bazen geliyor bildirim bazen geç bazen hiç gelmiyor. Milletle papaz olduk mesaj atıyoruz bi saat sonra dönüyorsun diye.. Aynı sorunu yaşayanlar ?
Valla bende de whatsapp sorunu var. Bildirim gelmiyor. Zil sesi ayarlarından giriyorum uygulamalarda whatsapp yok. Bildirim ayarlarına giriyorum whatsapp yok. Bi saat sonra bakıyorum geçmiş. Whatsappı açınca mesaj geliyor. Bazen geliyor bildirim bazen geç bazen hiç gelmiyor. Milletle papaz olduk mesaj atıyoruz bi saat sonra dönüyorsun diye.. Aynı sorunu yaşayanlar ?
New star scorrer de test aşamasındaymışinşallah cortana Türkçe çabuk gelir bütün gün muhabbet ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?