Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

meg1ddo

Üye
Şu klavye tahminleri düzelse şarjda çok bozulmazsa ben kullanmaya devam ederim
klavye tahminlerinden swype ı kastediyorsan bence çok iyi, şu ana kadar rahatsız eden bir durum olmadı bende ne yazıyorsam tam istediğim şey çıkıyor hatta bu konuda wp en iyisi bence androidte de çeşitli klavyeler kullandım keza ios'ta da, en iyi verimi wp de alıyorum.

Tepkiler: zbahadir

braayn

Üye
Yarın 1520 'ye kuranlardan bol bol SS bekliyorum..
inşallah nazar değmezde az sorunla gelir.. Kimse geri 8.1'e dönmek zorunda kalmaz.Ama ben yine peşin peşin burdan söyliyim yarın adminleri kızdırmamak adına yarın kurduğunuzda cihaz açılır açılmaz arka planda bir çok ayar ,yükleme vs derken telefonunuz kasabilir o nedenle cihazım kasım kasım kasılıyor demeyin kurdukdan sonra 1n az 1-2 gün cihaz toparlar stabilitesi yerine gelir.Bilginize

Tepkiler: Murat Alper, YasirTaHazal ve yunus-emre-6606

ON9

Üye
Arkadaşlar yeri değil ama ufak bir sıkıntı var birkaç gündür. Sorun şu ki ekran görüntüsü alamıyorum. Tuşlara basınca üstte ekran görüntüsü alınamadı diyor. 2-3 gün önce farkettim. Yardımlarınızı bekliyorum.
Not: Benzeri bir konu bulamadım, burasının kalabalık olduğunu görünce yazmaya karar verdim. Admin ve Moderatorlerin affına sığınıyorum.
Arkadaşlar yeri değil ama ufak bir sıkıntı var birkaç gündür. Sorun şu ki ekran görüntüsü alamıyorum. Tuşlara basınca üstte ekran görüntüsü alınamadı diyor. 2-3 gün önce farkettim. Yardımlarınızı bekliyorum.
Not: Benzeri bir konu bulamadım, burasının kalabalık olduğunu görünce yazmaya karar verdim. Admin ve Moderatorlerin affına sığınıyorum.

Daha önce aynı soruyu sormuşlardı ve cevaplamıştık sanırım.

Öneri - Ekran Görüntüsü Alamama - MaxiCep

orian

Üye
Valla bende de whatsapp sorunu var. Bildirim gelmiyor. Zil sesi ayarlarından giriyorum uygulamalarda whatsapp yok. Bildirim ayarlarına giriyorum whatsapp yok. Bi saat sonra bakıyorum geçmiş. Whatsappı açınca mesaj geliyor. Bazen geliyor bildirim bazen geç bazen hiç gelmiyor. Milletle papaz olduk mesaj atıyoruz bi saat sonra dönüyorsun diye.. Aynı sorunu yaşayanlar ?

Tepkiler: BomberMAn_01
bende varım aynı sorunda

alaca61

Üye
Wifiyi başka bir telden bağlansam güncellemeyi indirebilirmiyim

Rainesto

Üye

Bunu kastetmemiştim win10 da tahminler açıkken klavye yazmıyordu

Bendede mesajlar geç gidiyor whatsappa birşeyler oldu

ademoz05

Üye
Baylar benin Windows insider hiçbir şekilde çalışmıyor. Daha mail girme ekranına gelmeden uygulamadan atıyor, sıfırlamama rağmen duzelmedi

Son güncellemeden sonra genel olarak bir sıkıntı var whatsappta

Aynı sorun bende de var

Kullanıcı : Cortana bana bugünün film saatlerini gösterdi
Siri : Cortana'da kim oluyor ?
Kullanıcı : Oops ,Siri demek istedim
Siri : Cortana kim ?
Kullanıcı : Lütfen bana film zamanlarını göster
Siri : Belki film saatlerini Cortana'ya sormalısın
siri kısakanıyor cortanayı

Tepkiler: suyunsesi, OnurYurdakul, ceza87 ve 8 diğerleri
Son 22 saat
Zaman makinesi icat olsa da direk bugünü pas geçsek ne güzel olur

Tepkiler: Murat Alper, serinaga, Dexter Morgan ve 1 kişi daha

orian

Üye
Nasıl yapacağız bu işi arkadaş? Geri bildirim yaptım ama ne şekilde dikkate alınır, whatsapp ne sıklıkta güncelleme yapar vs.. Sorun üstüne sorun..