İnşallah nette dolaşan build 12534 numaralı sürümü vermezler çünkü o sürüm neredeyse bir aydır var. Final sürümü versinler ki içi tamamen boş olmasın ve beklemeye değsin.
İnşallah nette dolaşan build 12534 numaralı sürümü vermezler çünkü o sürüm neredeyse bir aydır var. Final sürümü versinler ki içi tamamen boş olmasın ve beklemeye değsin.
Valla bence Cortana veya skype translator içinde o kadar övünmemek lazım. Sebebide sadece bize özel olmayacak olmaları, ikisini de aynen diğer platformlara çıkaracaklar diye biliyorum. Belki biraz geç belki az birşey kırparak ama eninde sonunda tam. Hatta belki skype translator bizden önce diğer sistemlere gelirse şaşırmam. Umarım bu politika değişir.
Az önce attığım video son sızan sürüme ait. Akıllı arama var mı yok tam belli olmuyor. Umarım akıllı arama özelliği olan sürüm gelir. İzlemeyenler için bir kez daha paylaşalım.
Az önce attığım video son sızan sürüme ait. Akıllı arama var mı yok tam belli olmuyor. Umarım akıllı arama özelliği olan sürüm gelir. İzlemeyenler için bir kez daha paylaşalım.
Bu konuyu ilk açıldığı günden beri neredeyse hergün takip ediyorum.geldiği anda yükleyecem.hatta şimdiden alarmı ayarladım 1020'ye deneme tahtası muamelesi yapıyorum zaten.sorun çıkarsa yazarız
Güncellemenin niye bu kadar geciktiği anlaşıldı.htc m8'e de vereceklermiş.tahminim samsung için de uğraşmışlardır.xaomi ile yapılan çalışmaları biliyoruz.bir de gdr2 var tabi.hangisini yükleyeceğini şaşırıyor insan
Ama harbi ya 1520 kullanıcılarından kimler hemen güncelleyecek? Ona göre şimdiden konuşalım anlaşalım, güncellemeyi yüklediklerinde pişman oldular mı, güzel mi diye söylesinler. Ben de yüklerdim direk ama eğer pişman olursam 8.1 e geri dönmek zorunda kalacağım ve oyunlarda ki (gta sa) save dosyalarım falan hep gidecek