Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

umarım gerçek bir windows deneyimi olur windows 10 mobile.

Artık takip eden değil yön veren bir platform konumuna geçer inşallah.
Ben en geç 2 seneye aranan ve merak edilen aynı zamanda da çok daha fazla kullanıcıya hitap eden bir sistem olacağına inanıyorum.

Tepkiler: bulutsuzgece ve ogzhnoTr
Ben en geç 2 seneye aranan ve merak edilen aynı zamanda da çok daha fazla kullanıcıya hitap eden bir sistem olacağına inanıyorum.
2 sene önce de böyle diyorduk bu hızla hiç bişey olmaz. biz vazgeçemeyenler olarak microsoft pes edene kullanırız.

Tepkiler: orian ve ON9
2 sene önce de böyle diyorduk bu hızla hiç bişey olmaz. biz vazgeçemeyenler olarak microsoft pes edene kullanırız.
Buna biz doğum sancıları diyelim,doğduktan sonra nasıl büyüdüğünü inan biz bile anlamayacağız

Tepkiler: bulutsuzgece
Yalnız çoğunluk ihtimal salı günü bekliyoruz ve salı günü yarından sonra. Hadi bakalım. İnşallah beklettiklerine değecek bir güncelleme gelir.

skynet

Üye
Bu hafta da gelmez bence

Bence hiç gelmesin, ilk başlardaki gibi sızıntı bilgilere odaklanalım, final sürümü gelince hunharca kurcalayalım telefonlarımızı yeni ne var diye

ogzhnoTr

Üye
Ekimde geleceği kocaman yazıyor insider sitesinde

Tepkiler: byibo

emz

Üye
Açıkçası bu telefona mahkumum ben perti çıkana kadar, cihaz değişimide yapıldı zaten bir buçuk yıl sonra sıkıntım yok o yüzden

Senin cihaz neydi? Neden değişti? Benim 525'de saçma sapan son bir aydır azıcık sert bir bırakmada ya da ufak bir sallanmada, hafif bir bükülmeden yeniden başlıyor. Acaba arızalandı mı yoksa kapak mı gevşedi anlamadım. Bakalım kapağı değiştirdim diğer rengi taktım eğer devam ederse sanırım servis yolu görünecek

Tepkiler: ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye

L520 ram bozulduğu için swap oldu

Apple'da iphone'a ağırlık vericeem derken iMac'i iPod'u unuttu

Emre

Üye
konu androidden iosa kadar geldi amacını aştı bence

Şu güncelleme gelse de konu tazelense

serinaga

Üye
Fırtına öncesi sessizlik hakim sanırım ...

dakamon

Üye
Bu konuda apple ın ne işi var

braayn

Üye
Bu haftada gelmeyecek...
Evrene birazda negatif enerji yayalım belki perşembe gününe kadar pozitif olur

Tepkiler: Esendağlı, symbianbelle ve afwerker