Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

dücane

Üye
Cuma günü ve pazartesi günlerini tercih etmediklerini söylemiş gabriel. Ne alakaysa

Zaten bugün, Pazar ve Pazartesi hristiyanlarin bayram günleri. Güya Isa a.s. carmiha ya gerildikten sonra dirilmesini kutluyorlar. Onun icin güncelleme gelmez

dgnert

Üye
Cuma günü ve pazartesi günlerini tercih etmediklerini söylemiş gabriel. Ne alakaysa

Cuma günü verilen güncellemede büyük bir sorun çıkarsa tatil zamanı olduğundan acil müdahale edemeyecekleri için, pazartesi ise gün içinde yapılan çalışmaların en az 1 gün daha denenmesini istedikleri için olabilir.

Zaten bugün, Pazar ve Pazartesi hristiyanlarin bayram günleri. Güya Isa a.s. carmiha ya gerildikten sonra dirilmesini kutluyorlar. Onun icin güncelleme gelmez
Salı verseler bari perşembe gunlerine odakladılar bizi amaaan bu perşembeyi geçmesinde ne zaman verirlerse versinler
Zaten şuan test edip müdahalesini ediyorlar ondan bekliyoruz daha fazla ozellik ve cihaz desteğinden kaynaklanıyor belkide 1520 hazırdır 520 için çabalıyorlardır

Umarım iphonelara yüklemenin imkansız olduğunu biliyorsunuzdur

papakudioflu

Emekli Yönetici
ios işlemciye entegre bir işletim sistemidir
İşlemciye entegre o zaman işletim sistemi cihazın depolama alanında hiç yer kaplamıyordur herhalde.

İos cihazlara farklı bir sistem kurulamamasının nedeni bootloader kilidi, Driver olmaması gibi nedenlerdir. İmkansız mı? Tabi ki bu dünyada imkansız diye bir şey yoktur. Ha mevcut imkanlar el vermiyor denilebilir o ayrı bir şey.

Tepkiler: BomberMAn_01, erhanercan ve ErturkSahin

dakamon

Üye
Çinliler yükler valla.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Tepkiler: bugracivcik
Telefonları bilemem ama maclere Windows yukluyorlar.Hattta burada Bi resim paylaşılmıştı apple nın fabrikasındaki bilgisayarlar Windows yüklüydü resimde

orian

Üye
Telefonları bilemem ama maclere Windows yukluyorlar.Hattta burada Bi resim paylaşılmıştı apple nın fabrikasındaki bilgisayarlar Windows yüklüydü resimde
Fabrikadaki pc olayı çok farklı onlar orjinal windows. Bazı programlar sadece windows için var. Apple'da bu programların kendisi için yazılmasını beklemek yerine bazı bölümlerde windows kullanıyor ki bu çok normal.

zbahadir

Üye
Mobil cihazların çoğu ARM tabanlı işlemci kullandığı için bütün işletim sistemlerini çalıştırma imkanı vardır. Bunu yapan kişileri de tanıyorum. Mobil cihazlar işletim sistemini rom üzerinde tuttuğu için ufak modifiyelerle başka platformlara taşınması mümkün oluyor.

Arkadaşlar şu gabe uyanmadı mı hala.ortalık çok sessiz ya.

Bay H

Üye
Pazartesiyi anlıyoruz da Cuma günü neden yayınlamıyorsunuz sorusuna verdiği cevap.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

emz

Üye
Pazartesiyi anlıyoruz da Cuma günü neden yayınlamıyorsunuz sorusuna verdiği cevap.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ne alaka şimdi ya? Bence yeterince mantıklı gelmedi. Daha iyi bir gerekçesi olabilirdi.

ogzhnoTr

Üye
Onlarda hafta pazardan başlıyor ya ondan olabilir