Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Bu gidişle androide geçeceğim

Esendağlı

Esendağlı

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
Aybars1979

Aybars1979

Üye
Tavsiye etmem 1020 varken bende kızdım ve note 2 aldım.iki gün sonrada ikisini de satıp 1520 aldım,azıcık daha sabır,çok az kaldı.
aynı fikirdeyim bende win tablet alacakken bu güncelleme muhabbetinden andoid tablet aldım kırasım geliyor. tabletin içinde 16gb hafıza kartı sadece boşluk olan yeri dolduruyor başkada bir işe yaramıyor benim için. 2 oyun yükledim tablet azına kadar doldu (8gb). ben atık 640xl i bekliyorum wp10 u sildim kafamdan. beklentimi değiştirdiğim için rahatım. ama ne yalan söyleyeyim kardeşime de wp lumia 520 aldırmıştım, o bile geçen gün beni kandırdın android alsaydım keşke demeye başladı zor ikna ettim. wp10 gelecek herşey düzelecek dedim, ilk sorduğu kilit ekranı değişecek mi oldu. umarım wp10 ile kilit ekranına da bir ayar çekerler, bu konuda hiç bir bilgi yok halbuki ms in android için çıkardığı kilit ekranı bile bizimkinden daha güzel duruyor.

byibo

byibo

Üye
ON9

ON9

Üye
Peki alacağımız TP'nin kodu hangisi olacak? Malum yukarıda belirtilen 12534tp Pc için olanı da yanılmıyorsam 10049 gibi birşey oldu. Bize gelecek olanın 12534 olmayacağı belli de 10049 'mu gelecek acaba

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Abi maden bu kadar geç ve yavaş güncelleme veriyorsun, android yada ıos tan katlarca yavaş bi güncelleme hatırlıyorsun. Daha ne zaman biteceği hakkında tarihi bile bilmiyorsun, bize bunun hakkında bi açıklama yap. Bi video paylaş, ne bileyim bize de ki, "biz sistemi çekirdeğe gömdüğümüz için güncellemeler çok uzun sürüyor. Yada en ince ayrıntısına kadar hazırlıyoruz vs vs" de. Bizde tamam diyelim yani. O kadar adamın var Gabe gibi, ama sadece güncelleme gelmeyince sessiz kalıyorlar. Bi açıklama yapsın hani bir cümleden ne olacak? Hem o kadar sövülmezsin.

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Son paylaşılan video da görünen yerleşik uygulamaları çok beğendim . İçimden bir his gelecek olan build de çok fazla yenilik olacak diyor . Bu kadar sabredebilmemin nedeni de bu .

Emre

Üye
dakamon

dakamon

Üye
Sd karta yedek alma ve yedeği geri yükleme

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Abi bu resimde özelliğin açıklamasını okudum sms ve rehberi yedekliyor. Bu verilerimi aktar uygulamasında da var zaten şu an Lumia da.

braayn

braayn

Üye

• Beğen
Tepkiler: pirenuri, saynesim, Murat Alper ve 9 diğerleri
dakamon

dakamon

Üye

• Beğen
Tepkiler: pirenuri, saynesim, Murat Alper ve 5 diğerleri
kamil5028347

kamil5028347

Üye
Bu gabe çok itici bir kişilik olmaya başladı ortaya çıkmasın windows 10 gelene kadar

dakamon

dakamon

Üye
Valla dur içimden geldi çat pat ingilizcemle şuna bi giydirim twitterdan :D

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR, symbianbelle, mp2934 ve 1 kişi daha
orian

orian

Üye
Hakikatten kilit ekranı ile ilgili hiç bir görsel vs paylaşılmadı. Kilit ekranındaki bildirim olayı bi zaman sonra sıkıntı veriyor. En fazla beş uygulama bildirimi alabiliyoruz. Herkesin zaten 5-6 tane sosyal ağ hesabı var bi de mesaj whatsapp telefon girince işin içine bildirimi göremiyoruz. Daha güzel daha hoş ve daha "bildirici" bir kilit ekranı güzel olurdu hani .

• Beğen
Tepkiler: symbianbelle
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Hakikatten kilit ekranı ile ilgili hiç bir görsel vs paylaşılmadı. Kilit ekranındaki bildirim olayı bi zaman sonra sıkıntı veriyor. En fazla beş uygulama bildirimi alabiliyoruz. Herkesin zaten 5-6 tane sosyal ağ hesabı var bi de mesaj whatsapp telefon girince işin içine bildirimi göremiyoruz. Daha güzel daha hoş ve daha "bildirici" bir kilit ekranı güzel olurdu hani .
Bunu sanırım wp10 ile tam stabil çalışsın diye geciktiriyorlardır,yoksa koca ms bu kadar aciz olamaz herhalde.

Bay H

Bay H

Üye
Bu fotoğraflar yöneticileri kalpten götürür :kıskıs:

iPhone6 Plus, iPhone5, iPhone5C, Nexus 5, iPad ve iMac üzerinde yüklü #Windows10

Ekleme: Haberin yayınlanma tarihi 1 Nisan :kop:

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: zaakaan, BLasTeaR, emz ve 6 diğerleri