dark_13
Üye
Galiba bu idiarkadaşlar telefonumu tamire vermiştim ana kartını değştirmişler telefona da çok eski bir sürüm yüklemişler bu sürümde çift tıkla uyandırma yok windows recovery tool ile güncelleme indirdim o güncellemede eski olduğu için onda da çift tıkla uyandırma yok telefonu en son güncellemeye kadar yaptım ama maalsefef yine yok bunu yüklemenin bir yolu varmı nasıl yükleyebilirim yardımlarınızı bekliyorum
sistemin güncelleme alıp almadığan bakarak almanızı öneririm mağzadaki pek çok uygulama win10 ilk sürümünde dahi çalışmıyor.Hazır konuda araya girip bi öneri alıyım alınır mı sizce? :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Güncelleştirme alıyor olması gerek. Çünkü mobil sürüm değil normal w10 sürümüsistemin güncelleme alıp almadığan bakarak almanızı öneririm mağzadaki pek çok uygulama win10 ilk sürümünde dahi çalışmıyor.
herkese merhaba arkadaşlar lumia 950 xl telefonuma başka rom yüklemek istiyorum nasıl yapabilirim yardımcı olursanız çok memnun olurum
Hayırdır bir sıkıntı mı olur ?Yapı 16212(Fast) yayınlandı. Yapı yanlışlıkla yayınlandı. Lütfen telefonlarınıza yüklemeyin.
Telefon açılıp kapanma döngüsüne giriyor. Şu anda insider olmayanlara bile yayınlanmış duruma. KİMSE YÜKLEMESİN.Hayırdır bir sıkıntı mı olur ?
Microsoft hepten kafayı yedi o zaman, niye tüm telefonlara veriyorlar ki ? Bir gecede telefonları telef edeceklerTelefon açılıp kapanma döngüsüne giriyor. Şu anda insider olmayanlara bile yayınlanmış duruma. KİMSE YÜKLEMESİN.
Hata oldu, çözmeye çalışıyorlar.Microsoft hepten kafayı yedi o zaman, niye tüm telefonlara veriyorlar ki ? Bir gecede telefonları telef edecekler
İyikine buraya baktım tam güncelleme var indirilecek dedi interneti kesip durdurdum sonrasında hata kodu verdi şuan internet açık umarım kendi kendine yüklemezTelefon açılıp kapanma döngüsüne giriyor. Şu anda insider olmayanlara bile yayınlanmış duruma. KİMSE YÜKLEMESİN.
Normalde Yapı 15220 gelmesi lazımdı.
Toplu telef işlemi başlatmış olabilirler fırtına öncesi sessizlikten belliydi birşeyler olacağıMicrosoft hepten kafayı yedi o zaman, niye tüm telefonlara veriyorlar ki ? Bir gecede telefonları telef edecekler
Şimdilik tarihi 2050'ye alın her ihtimale karşı.İyikine buraya baktım tam güncelleme var indirilecek dedi interneti kesip durdurdum sonrasında hata kodu verdi şuan internet açık umarım kendi kendine yüklemez
Bende de aynı. Şu an sıkıntıları çokVallahi bende de mağaza da güncellemeler çıktı. Kişiler güncellendi, şimdi giremiyorum. Sürekli atıyor ne iştir anlamadım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?