Geribildirim Merkezi ile gönderilen yorumları bir oku istersen. Bu konuda fikrin değişecektir. Ha kötü anlamda söylemiyorum ama yorum yazan o kadar çok cahil varki adamlar da yanlış karar almak zorunda kalıyorlar.
Evet bu konuda katılıyorum sana, çok saçma sapan geri bildirimler olduğunu biliyorum ama Microsoft 'ta zahmet edip kendi sistemini bu cihazları kullanarak biraz olsun test etseydi bu sonuca ulaşmamış olurdu. Kanaatimce stratejik bir durum. Geri bildirim meselesine malettiler ...
Yanisi şu; Microsoft diyor ki biz bu güncellemeyi resmi destek dahilinde tüm cihazlara vermiyoruz. Ama kullanıcılar inisiyatif kendilerinde olmak üzere isterlerse Insider Programı aracılığıyla yükleyebilirler. Bu noktadaki riskler de kendilerine aittir.
Aslında ilk Windows 10 Mobile yükseltmesinde oluşan tepkilerde de belirttiğimiz gibi Microsoft'un bu güncellemeyi isteğe bağlı yapıp riski kullanıcılara bırakması gerekiyordu. O zaman yapılmayan Windows 10 Mobile Creators güncellemesi ile yapıldı ve Microsoft, resmi olarak desteklenmeyen modellerin de Creators güncellemesini almasını engellemedi. Keşke Windows 10 Mobile güncellemesi ilk yayınlandığında da dileyen kullanıcılar Insider olarak devam edebilseydi.
Aslında ilk Windows 10 Mobile yükseltmesinde oluşan tepkilerde de belirttiğimiz gibi Microsoft'un bu güncellemeyi isteğe bağlı yapıp riski kullanıcılara bırakması gerekiyordu. O zaman yapılmayan Windows 10 Mobile Creators güncellemesi ile yapıldı ve Microsoft, resmi olarak desteklenmeyen modellerin de Creators güncellemesini almasını engellemedi. Keşke Windows 10 Mobile güncellemesi ilk yayınlandığında da dileyen kullanıcılar Insider olarak devam edebilseydi.
Aslında yinede yapabilir ama işlerine mi gelmez yoksa laflarını yemiş olmak prestij kaybı mı olur bilmem
tamda başladığımız yerdeyiz @papakudioflu 2012 yılında bu telefonu bana ilk önerdiğinde bu bölümü 5-6 kişi takip ediyordu şimdi de aynı ne gelen var ne giden
Aslında yinede yapabilir ama işlerine mi gelmez yoksa laflarını yemiş olmak prestij kaybı mı olur bilmem
tamda başladığımız yerdeyiz @papakudioflu 2012 yılında bu telefonu bana ilk önerdiğinde bu bölümü 5-6 kişi takip ediyordu şimdi de aynı ne gelen var ne giden