Esendağlı
Üye
Ben yükledim ama sanırım sistem baya bir hızlanmış onun haricinde gözüme çarpan herhangi bir değişiklik göremedim, özellikle bakmamı, kontrol etmemi istediğiniz yerler varsa bakarım.Arkadaşlar var mı yükleyen? Şöyle bir özet geçecek?
Az önce gelen 18 adet güncellemenin arasında OneNote de vardı, Türkçedeki (i) olayı düzelmiş.OneNote deki (i) sorunu devam ediyor.
bu işleri detaylıca anlatsan da bende 1520ye yapsam abiLumia 930 registry ediyor ile cihazı 950 xl gösterdim buldu guncellemeyi.
Detay yok kibu işleri detaylıca anlatsan da bende 1520ye yapsam abi
oldu valla teşekkürler abiBu arada değerleri değiştirdikten sonra her seferinde alttaki "Write" butonuna tıklamayı unutma.
Bu arada değerleri değiştirdikten sonra her seferinde alttaki "Write" butonuna tıklamayı unutma.
2.ci bir güncelleme mi ..?Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sıfırlayıptamı kursak üstadım..Yükleme tamamlandı. Şimdilik bir sorun görünmüyor.
İnsider ayarların Fast olması lazımBende bulmuyor güncel diyor
Sanmıyorum ama emin değilimburadaki PhoneManufacturerModelName: RM-1085_15217 . kırmızı olan kısmın numarası ben farklı girdim.güncellemeyi buldu yüklüyor şuan.fark edermi ülke veya dil farkı olurmu ? Acaba
Ben sıfırlamadan kurdum. Siz bilirsiniz.Sıfırlayıptamı kursak üstadım..
Hız her güncellemeden sonra olduğu gibi artıyor. Diğer konularda yorum yapmak için en azından yarına kadar test etmek gerekiyor.930 da nasıl oldu hızlanma, şarz, web de sörf hızı vs daha mı iyi oldu
bunları yapınca ayın 25 inde kararlı surumu alabilirmiyiz peki?Detay yok ki
Mağazadan Interop Tools adlı uygulamayı indir.
Ayarlardan Geliştirici seçeneklerini aktif et.
Bu kadar. İki dakikanı almaz bakma anlatmasının uzun sürdüğüne. Ayarlar / Güncelleştirme ve Güvenlik / Güncelleme Kontrolü
- Interop Tools uygulamasını aç
- Registry Browser'a tıkla
- HKEY_LOCAL_MACHINE'e tıkla
- System'e tıkla
- Platform
- Devicetargetinfo var sadece ona da tıkla
- Listeden: PhoneModelName :Lumia 950 XL, PhoneHardwareVariant: RM-1085, PhoneManufacturerModelName: RM-1085_15217
Hadi hayırlı olsun
muhtemelen alırız sorunsuz indirdim yukledm 1520 yebunları yapınca ayın 25 inde kararlı surumu alabilirmiyiz peki?
Bende niye böyle çözemedim.Detay yok ki
Mağazadan Interop Tools adlı uygulamayı indir.
Ayarlardan Geliştirici seçeneklerini aktif et.
Bu kadar. İki dakikanı almaz bakma anlatmasının uzun sürdüğüne. Ayarlar / Güncelleştirme ve Güvenlik / Güncelleme Kontrolü
- Interop Tools uygulamasını aç
- Registry Browser'a tıkla
- HKEY_LOCAL_MACHINE'e tıkla
- System'e tıkla
- Platform
- Devicetargetinfo var sadece ona da tıkla
- Listeden: PhoneModelName :Lumia 950 XL, PhoneHardwareVariant: RM-1085, PhoneManufacturerModelName: RM-1085_15217
Hadi hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?