serinaga
Üye
Sorun halen devam ediyor galiba, halen bulamadı güncellemeyi ...Microsoft sunucuları şu an sıkıntılı. Birkaç saate sorun geçer.
Biliyorum fast olduğunu, hani takılmıştır diye slow yapıp tekrar fast yaptım ama galiba MS serverları çökmüşFast olarak geldi ki bu yapı..
ben az önce sorunsuz bir şekilde yükledim.Sorun halen devam ediyor galiba, halen bulamadı güncellemeyi ...
Biliyorum fast olduğunu, hani takılmıştır diye slow yapıp tekrar fast yaptım ama galiba MS serverları çökmüş
benim ki hala bulmuyor ayrıca dün geceden buyana outlook vs çalışmıyor.ben az önce sorunsuz bir şekilde yükledim.
Ayrıca Mağaza, Translator, TeamViewer da güncellenenler arasında. Benim telefon bulunan güncellemeleri sorunsuz yüklemiş. Sadece yeni gelen WhatsApp Beta yüklenmiyor. Lisans alma esnasında hata veriyor. Güncellenen uygulamaların hepsinin açılışlarında hızlanma var. Ayrıca;Bir kaç güncelleme geldi outlook posta, one note, hava durumu,power point haritalar ve birde kamera, hepsi güncellendi ama kamera hata veriyor güncellenmiyor, bölgeyi abd yaptım yine aynı.
Sorunu çözdüm en sonundaben az önce sorunsuz bir şekilde yükledim.
Benim tel girdi. Ayarlar dahil.Bazı uygulamalar arka planda açıkken tekrar dönüş sağlandığında gecikme yaşanıyor..
Ayarlardaki VERİ KULLANIMI tamamen pasifize edilmiş, giriş sağlanamıyor, her hangi bir ayar yapılamıyor.. Bir önceki yapıda da böyle idi..
Bunların dışında her şey çok iyi görünüyor.
Benim tel de giriyor, yalnız bu yorumu yazarken fark ettim ki , bölgeyi abd yapmadan buraya yorum yazamadım, alıntıyı yaptım ama klavye tekrar tekrar denememe rağmen çıkmadı, bölgeyi abd yaptım düzeldi.Benim tel girdi. Ayarlar dahil.
TeamViewer sürümü kaç?Ayrıca Mağaza, Translator, TeamViewer da güncellenenler arasında. Benim telefon bulunan güncellemeleri sorunsuz yüklemiş. Sadece yeni gelen WhatsApp Beta yüklenmiyor. Lisans alma esnasında hata veriyor. Güncellenen uygulamaların hepsinin açılışlarında hızlanma var. Ayrıca;
- Kamera saniyede açılıyor.
- Haritalara birden çok noktalı tarif gelmiş.
xxxx75229TeamViewer sürümü kaç?
asıl gerekli olan yeri yazmamışsın ama sanırım w10'daki sürümü wp8.1'den daha güncel :/xxxx75229
12.102.75229 CLasıl gerekli olan yeri yazmamışsın ama sanırım w10'daki sürümü wp8.1'den daha güncel :/
bendeki 11.0.11.52957 de kaldı
Yeni yapıyı yayınlarken Edge için saçmaladığını bildirmişlerdi.Bende tek sorun var o da edge saçma sapan davranıyor. Yine bozmuşlar.
Yukardaki cihazlara L 640 da ilave edebiliriz.genel olarak özellikle Lumia 550,830 ve 930 gibi eski cihazlarda oldukça iyi performans olduğu söyleniyor. Ben de genel olarak iyi buldum yapı 15063 sürümünü. Bozmadan, bunun üzerine koyarlarsa finalde tadından yenmez.
vay bee sadece w10'da v12'ye geçmiş desene. ben bilgisayarı v12'ye güncellediğimden beri benim telefondaki versiyon v11'de kaldı diye bağlantı kurmuyor12.102.75229 CL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?