Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

papakudioflu

Emekli Yönetici
Sorun halen devam ediyor galiba, halen bulamadı güncellemeyi ...

Biliyorum fast olduğunu, hani takılmıştır diye slow yapıp tekrar fast yaptım ama galiba MS serverları çökmüş
ben az önce sorunsuz bir şekilde yükledim.

Bir kaç güncelleme geldi outlook posta, one note, hava durumu,power point haritalar ve birde kamera, hepsi güncellendi ama kamera hata veriyor güncellenmiyor, bölgeyi abd yaptım yine aynı.

Bir kaç güncelleme geldi outlook posta, one note, hava durumu,power point haritalar ve birde kamera, hepsi güncellendi ama kamera hata veriyor güncellenmiyor, bölgeyi abd yaptım yine aynı.
Ayrıca Mağaza, Translator, TeamViewer da güncellenenler arasında. Benim telefon bulunan güncellemeleri sorunsuz yüklemiş. Sadece yeni gelen WhatsApp Beta yüklenmiyor. Lisans alma esnasında hata veriyor. Güncellenen uygulamaların hepsinin açılışlarında hızlanma var. Ayrıca;
- Kamera saniyede açılıyor.
- Haritalara birden çok noktalı tarif gelmiş.

Son düzenleme:
Bazı uygulamalar arka planda açıkken tekrar dönüş sağlandığında gecikme yaşanıyor..

Ayarlardaki VERİ KULLANIMI tamamen pasifize edilmiş, giriş sağlanamıyor, her hangi bir ayar yapılamıyor.. Bir önceki yapıda da böyle idi..
Bunların dışında her şey çok iyi görünüyor.

Son düzenleme:
Tepkiler: suyunsesi

serinaga

Üye
Güncelleme bulamayan arkadaşlar, tarihi 1 hafta ileriye alın ve güncelleme kontrolü yaptırın, benim L1520 böyle gördü güncellemeyi eve gidince indirip yükleyeceğim ...
ben az önce sorunsuz bir şekilde yükledim.
Sorunu çözdüm en sonunda

Benim tel girdi. Ayarlar dahil.

Tepkiler: bozkirdangelen
Benim tel girdi. Ayarlar dahil.
Benim tel de giriyor, yalnız bu yorumu yazarken fark ettim ki , bölgeyi abd yapmadan buraya yorum yazamadım, alıntıyı yaptım ama klavye tekrar tekrar denememe rağmen çıkmadı, bölgeyi abd yaptım düzeldi.

TeamViewer sürümü kaç?

Bende tek sorun var o da edge saçma sapan davranıyor. Yine bozmuşlar.

Tepkiler: serinaga

papakudioflu

Emekli Yönetici
genel olarak özellikle Lumia 550,830 ve 930 gibi eski cihazlarda oldukça iyi performans olduğu söyleniyor. Ben de genel olarak iyi buldum yapı 15063 sürümünü. Bozmadan, bunun üzerine koyarlarsa finalde tadından yenmez.

Tepkiler: bozkirdangelen

papakudioflu

Emekli Yönetici
ayrıca anladığım kadarıyla Microsoft Edge'in ön bellek kullanımı azaltılmış. Bu sayede genel performans artarken Edge sayfa geçişlerinde yeniden yüklemeye başlamış.

Arkadaşlar bu yapıda ilginç bir durumla 2 kez karşılaştım. Ekranı açtığımda görüntü gelmedi siyah kaldı. Tekrar kilitleyip açınca düzeldi.
Ayrıca çift tıkla uyandırma da ekranın siyah kalması harici bir de dokunmatik algılamasının da geciktiğine denk geldim.
Bir de bazı mağazada uygulama yükleme yada güncellemelerinde hâlâ sorunlar var.

Son düzenleme:
Bende tek sorun var o da edge saçma sapan davranıyor. Yine bozmuşlar.
Yeni yapıyı yayınlarken Edge için saçmaladığını bildirmişlerdi.
Ben bunu başka tarayıcı kullanarak geçiştiriyorum )
Yukardaki cihazlara L 640 da ilave edebiliriz.