dakamon
Üye
Bu fotoğraflada milletin gazı alınıyor gibi geliyor bana. Çok gecikti güncelleme. Önce Gabe gaz aldı blog yazısıyla şimdi de bu fotolar. Bence bu hafatada gelmeyecek. Haftaya salı falan gelebilir.
Bide merak ediyorum 1 ayda sistemi PRV moduna nasıl getirecekler acaba. 1 Ay sonra PRV verilir diye düşünüyoruz eğer gerçekten verilecekse 1 ayda teknikten PRV ye nasıl geliştirecekler bu kadar kısa sürede. Eğer yapamazlarsa eksik bir PRV verilir ve w10 o şekil çıkar yine gdr leri bekleriz.
Hadi yaPreview verilmeyecekki. Kararlı sürüm genel güncelleme yayınlanana kadar Windows Insiders Programı ile testler devam edecek.
Bence bu sefer ki verilecek olan sürüm 630 ve 830 a verilene göre çok daha stabil olacak ve çoğu kişi de bunu yükleyecek muhtemelen ilk dağıtımda tanıtımın üzerinden çok geçmeden verelim diye falan düşündüler biraz da kullanıcılar ısrar edince o şekilde dağıtmak zorunda kaldılar ama bu sürüm yeterince hatalardan arınmış olacaktır diye düşünüyorumHadi yaBenim gibi bir çok kişi PRV yi bekliyordu daha kararlı oluyor diye. Neyse belki builden sonra Slow ring e kaydoluruz
Telefondan izleyemedim videoyuEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ben izledim (telefondan) xioami (ya da nasıl yazılıyorsa)'ye Windows 10 yüklemişler, androidler bizden önde gidiyor daha biz yüklemedikTelefondan izleyemedim videoyu
nasılsa mı ? microsoft önünü açtı ya özel bir ekip mi ne var hattaBen izledim (telefondan) xioami (ya da nasıl yazılıyorsa)'ye Windows 10 yüklemişler, androidler bizden önde gidiyor daha biz yüklemedik
10049 sürümünde Music Preview ve Video Preview olarak Müzik ve videonun yeni uygulamaları bulunuyor ve gayet güzel gözüküyorlar
caps falan var mıdır acaba?10049 sürümünde Music Preview ve Video Preview olarak Müzik ve videonun yeni uygulamaları bulunuyor ve gayet güzel gözüküyorlar
Aşağıdaki linkte paylaştım, oraya göz atabilirsiniz.caps falan var mıdır acaba?
PC sürümü için mi?Aşağıdaki linkte paylaştım, oraya göz atabilirsiniz.
Haber - İlk Bakışta Yeni Windows 10 ve Yenilikleri | Sayfa 5 - MaxiCep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?