Aybin.Kilic
Üye
Görüntünün en altında Registry Browser'in açılarak Regedit'te bir değişiklik yapılması isteniyor. istenen ekleme yapıldıktan sonra cihazı yeniden başlatın şeklinde bir açıklama var..geliştirici seçenekleri aktifde şöyle bir hata alıyorum
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Aşağıda adresi yazan uygulamada batarya kalibrasyonu ile ilgili açıklama olması lazım..arkadaşlar 950 xl telefonumun bataryasını nasıl kalibre edebilirim bilgisi olan varmı?
Enteresan benim 1520 bu güncellemeyi bulamadı!!!
Herhalde sıfırlamam gerek telefonu.
(İs sürümü ; 10.0.15007.1000)
Bakalım sıfırlama sonrası durum ne olacak.!!!!
ayrıca eylem merkezinin uygulama yüklemeleri/güncellemeleri, edge ile yapılan indirmelerin durumu gibi ilerleme çubuğu gösterilebilecek işlemleri de göstermesi on numara olurPc için eylem merkezinden güncelleme yönetimi. İnşallah mobil için de gelir.Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Atın eğeri ile bize ayar veriyorlarEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
internetin ile ilgili bir sıkıntı olabilir belki.atı eğeri bilmem ama nalet 15014 u indiremedim teli 4 kere sıfırladım her yolu denedim indirmiyor buraya yazdım kimse ****e takmadı napcaz bilemedim!!!
Mağazadan oyun ve uygulama indirmeleri de eylem merkezinde indirme ilerleme çubuğu ile görülecek.Pc için eylem merkezinden güncelleme yönetimi. İnşallah mobil için de gelir.Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bende şuan indiriyor hocam. ama ciddi anlamda yavaş indiriyor. güncellemenin boyutu büyük olabilir15019 yeni güncellemeyi pc indirmiyor bir düşüncesi olan var mı?
ayrıca bluetoothe paylaşılan dosyalar whatsap facebook resim yükleme video yükleme durumları hepsinin gelmesi gerekiyorMağazadan oyun ve uygulama indirmeleri de eylem merkezinde indirme ilerleme çubuğu ile görülecek.
Bunu bende site hakkında bölümünde sordum, umarım sorun çözülür.slm arkadaşlar maxicepe mtalktan girilmiyor 4-5 gündür neden acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?