Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

anakartların güvenliğiyle ilgili bir konuda önlem almak

Yeni IP 14946 nolu Yapıda ;
Kilit ekranında hava durumu çalışmıyordu, şimdi çalışıyor.

Tepkiler: Krnl386
sıkıntısız yüklendi. Farkedilecek bişey gözükmüyor.

Redstone güncellemesinden sonra Posta ve Takvim uygulamalarının kutucukları güncellenmiyor. Bunun bir çözümü yok mudur telefon sinir etti iyice.

papakudioflu

Emekli Yönetici
Redstone güncellemesinden sonra Posta ve Takvim uygulamalarının kutucukları güncellenmiyor. Bunun bir çözümü yok mudur telefon sinir etti iyice.
Başlat Ekranında görev yöneticisini açıp başlat ekranı kartını aşağıya çekmeyi dene.

bu facebook uygulaması bir kerede ilk girişimde açılmıyor arkadaş insanı sinir ediyor ya
özelliklede bildirim geldiği zamanlarda uygulamaya tıklayınca.
(kararlı sürüm kullanıyorum sözüm ona)

Tepkiler: n000k
Bende de olmuyordu, başlangıç ekranından kaldırdım, sonra da outlook'u uygulama listesinden çalıştırarak kendi içerisinden tekrar başlangıç ekranına pinleme yaptım.
Şimdi çalışıyor..
Yalnız dün bir güncelleme geldi, o yüzden de çalışmış olabilir.
Hatta kilit ekranında dün hava durumu gösteriliyordu, bugün göstermiyor. : ) )

Kendi içinden pinleme yapınca bende de sorunsuz çalıştı. Teşekkürler.

En son yapıdan sonra gelen Dil ile ilgili yeni guncellemeyi yukleyen var mı?

mp2934

Üye
son fast yapıda telefon çok az zorlandığında bile sıklıkla kendini yeniden başlatıyor sizde böyle mi?

Dil ile ilgili güncelleme mi geldi ?
Bu yapının bazı ayarları ingilizce olduğu için her halde bir yanlışlık oldu diyerek telefonu sıfırlamıştım.
Sonra da bazı arkadaşlardan yapıyla ilgili bir sorundan kaynaklandığını öğrendim ancak iş işten geçmişti..
ANcak, 2 gün sonra da dil paketi yükle güncellemesi geldi, ancak yükleme yapmıyor, % 0'da duruyor.
Wifi bağlantısı da yaptım yine farketmedi.

papakudioflu

Emekli Yönetici
Windows Kamera uygulaması Windows Insider fast ring için yeni bir ara yüz ve özelliklerle güncellendi.
Windows Kamera v1016.11 numaralı sürümde fark edilen yenilikler:
  • Yeni ikonlar
  • Yeni timelapse özelliği.
  • Yeni kare görüntü inceleme simgesi sağ alt tarafta artık kullanılabilir.
  • Zamanlayıcı, ana kullanıcı arayüzünde kullanılabilir

Tepkiler: 4MaGuS, ceza87, Krnl386 ve 1 kişi daha
Hocam bana dil paketi güncellemesi gelmedi, acaba telefonumdan kaynaklı bir sorun mu?