serinaga
Üye
One Note uygulamasında Türkçe karakterlerden 'İ' çıkmıyor..
Bunu defalarca bildirdim ancak şimdiye kadar halledilmedi..
Ben de klavyeyi ingilizceye çevirerek halledebiliyorum.
O sorun bende de var. Ben kesin düzeltirler demedim zaten düzeltilebilir dedim.One Note uygulamasında Türkçe karakterlerden 'İ' çıkmıyor..
Bunu defalarca bildirdim ancak şimdiye kadar halledilmedi..
Ben de klavyeyi ingilizceye çevirerek halledebiliyorum.
Zaten sana özel sürüm verdiklerini düşünüyoruz biz abi. Şaşırdım şuanNeredeyse Insider başladığından beri ilk defa günlük kullanımı kısıtlayan bir sorunla karşılaştım desem yeridir.
Kamera ile fotoğraf çektikten sonra ekran "kaydediliyor" yazısında takılı kalıyor. Yeniden başlamadan da düzelmiyor.
cidden ondan daha kötûsû de kamerayı kullandıktan sonra yeniden başlıyor fotoğraf ve videolar kayıt olmuyorZaten sana özel sürüm verdiklerini düşünüyoruz biz abi. Şaşırdım şuan
Neredeyse Insider başladığından beri ilk defa günlük kullanımı kısıtlayan bir sorunla karşılaştım desem yeridir.
Kamera ile fotoğraf çektikten sonra ekran "kaydediliyor" yazısında takılı kalıyor. Yeniden başlamadan da düzelmiyor.
Neredeyse Insider başladığından beri ilk defa günlük kullanımı kısıtlayan bir sorunla karşılaştım desem yeridir.
Yeni yapı oluşan bazı sorunlar nedeniyle geçen hafta yayınlanmadı. Şu anda iç halkadan gelen veriler inceleniyor. Sorun olmadığı görülürse bugün yarın yayınlanır.Herşeyin bir başlangıcı vardır derler, aramıza hoşgeldin, artık yeni bir yapı şart oldu, telefonlar kafayı yemek üzere doğrusu ...
Telefon donmuyor, kamera uygulamasının ekranında kaydediliyor yazısı kalıyor ve çekim yapmıyor. Onun dışında her şey normal devam ediyor.@papakudioflu yazmış olduğu fotoğraf çektikten sonra "kaydediyor" mesajı bende de çıkıyor ancak telefon donmuyor.
Yeni yayınlanacak olan yapıda sürpriz-ler olduğu söyleniyor. Tabi onların sürpriz anlayışı ile bizimkinin pek uyuştuğu söylenemez ama bazı önemli değişiklikler yapıldığını düşünüyorum. Zaten ertelemeye sebep olan sorunlar da muhtemelen bu önemli değişikliklerden kaynaklandı.@papakudioflu mesajınızdaki "..Yeniden başlatmadan da düzelmiyor.." yazısını donma olarak yorumlamışım.))
Uzun bir ara telefonlardaki heyecanlı-stresli Windows 10 Mobile deneme sürümleri bizi fena alıştırmış..
Bu aralar o zamanlara göre daha stabil gidiyor.
bazen bu heyecansız bekleyişten eskiye özlem duyanlar var mı acaba ?
Şimdi de yeni gelecek yapılarda acaba hangi değişiklik yaparlar diye beklenti içine giriyoruz.
Abi adamlar uygulamasını bile iki dk kod düzenlemesini yapıp mağazaya koymuyor. Kim takar giyilebilir cihazlarda.Windows 10 ve Windows 10 Mobile için GATT Profil, ve API'leri Windows Insider ile açılabilir.
Bu ne işe yarıyor demeye hazırlananlar için; GATT Profil, giyilebilir cihazların, bildirimlere, ekranı okumaya daha bir çok şeye ulaşması sağlıyor. Bu sayede geliştiriciler çok daha kullanışlı giyilebilir cihaz uygulamaları yapabiliyor.
Giyilebilir cihaz pazarı akıllı telefon pazarına göre çok daha dar. O yüzden her potansiyel müşteri kıymetli. Buna Windows kullanıcıları da dâhil.Abi adamlar uygulamasını bile iki dk kod düzenlemesini yapıp mağazaya koymuyor. Kim takar giyilebilir cihazlarda.
Büyük ihtimalle diyelimBu akşam yeni bir yapının yayınlanma ihtimali yüksek mi?
Benim ki de eskiye nazaran beklemede daha çok harcasa da kullanımda daha az harcıyor. Yani toplam olarak çok az iyileşme var diyebilirim.Kararlı sürümde bataryam çürüyecek resmen, sömürüyor. Bu yapılarda daha iyi olur umarım
Bu akşam için geliyor diyebilir miyiz?14946 deniyor, güzel deniyor ...
14946 deniyor, güzel deniyor ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?