gardi Üye serinaga' Alıntı: Aynen ... Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi Genişletmek için tıkla ... Aynen derken 14393.82 bu insiderler içinmi hocam ?
serinaga' Alıntı: Aynen ... Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi Genişletmek için tıkla ... Aynen derken 14393.82 bu insiderler içinmi hocam ?
Sensation Emekli Yönetici Konu Sahibi gardi' Alıntı: Aynen derken 14393.82 bu insiderler içinmi hocam ? Genişletmek için tıkla ... Kararlı sürüm kendisi.
gardi' Alıntı: Aynen derken 14393.82 bu insiderler içinmi hocam ? Genişletmek için tıkla ... Kararlı sürüm kendisi.
gardi Üye Sensation' Alıntı: Kararlı sürüm kendisi. Genişletmek için tıkla ... Pc de o sürüm yüklü telefon neden bulmuyor acaba
Sensation' Alıntı: Kararlı sürüm kendisi. Genişletmek için tıkla ... Pc de o sürüm yüklü telefon neden bulmuyor acaba
furyzer0 Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız [Anket]Redstone 2 de en çok istediğiniz 5 özellikten hangisini daha çok istiyorsunuz? Sent from mTalk using windows10 enterprise edition Son düzenleme: 27 Ağu 2016
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız [Anket]Redstone 2 de en çok istediğiniz 5 özellikten hangisini daha çok istiyorsunuz? Sent from mTalk using windows10 enterprise edition
Sensation Emekli Yönetici Konu Sahibi gardi' Alıntı: Pc de o sürüm yüklü telefon neden bulmuyor acaba Genişletmek için tıkla ... Telefon için kararlı sürüm 14393.67, PC için 14393.82
gardi' Alıntı: Pc de o sürüm yüklü telefon neden bulmuyor acaba Genişletmek için tıkla ... Telefon için kararlı sürüm 14393.67, PC için 14393.82
gardi Üye Sensation' Alıntı: Telefon için kararlı sürüm 14393.67, PC için 14393.82 Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim hocam
Sensation' Alıntı: Telefon için kararlı sürüm 14393.67, PC için 14393.82 Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim hocam
jetgil Üye arkadaşlar 640XL için simkart yuvası nerden temin edebilirim? Cihaz simkartını görmüyor. Servisede teslim etmeyi düşünmüyorum. Kendim değiştiricem yalnız parçayı bulamadım :S
arkadaşlar 640XL için simkart yuvası nerden temin edebilirim? Cihaz simkartını görmüyor. Servisede teslim etmeyi düşünmüyorum. Kendim değiştiricem yalnız parçayı bulamadım :S
KırmızıBeyaz60 Üye jetgil' Alıntı: arkadaşlar 640XL için simkart yuvası nerden temin edebilirim? Cihaz simkartını görmüyor. Servisede teslim etmeyi düşünmüyorum. Kendim değiştiricem yalnız parçayı bulamadım :S Genişletmek için tıkla ... Türkiye'de bulacağını sanmıyorum ama yurtdışı düşünürsen eğer; Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
jetgil' Alıntı: arkadaşlar 640XL için simkart yuvası nerden temin edebilirim? Cihaz simkartını görmüyor. Servisede teslim etmeyi düşünmüyorum. Kendim değiştiricem yalnız parçayı bulamadım :S Genişletmek için tıkla ... Türkiye'de bulacağını sanmıyorum ama yurtdışı düşünürsen eğer; Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
.BlueTR Üye Uygulama deneyimlerine devam etme özelliği çok iyiymiş Microsoft neden bunu kendi sistem uygulamalarına eklemez anlamak güç.
Uygulama deneyimlerine devam etme özelliği çok iyiymiş Microsoft neden bunu kendi sistem uygulamalarına eklemez anlamak güç.
Esendağlı Üye papakudioflu' Alıntı: Yapı 14915 yayınlandı. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler şuan indirmeye başladım bile,hadi hayırlısı bakalım herhangi bir farklılık görebilecek miyiz. Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi
papakudioflu' Alıntı: Yapı 14915 yayınlandı. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler şuan indirmeye başladım bile,hadi hayırlısı bakalım herhangi bir farklılık görebilecek miyiz. Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi
braayn Üye Esendağlı' Alıntı: Teşekkürler şuan indirmeye başladım bile,hadi hayırlısı bakalım herhangi bir farklılık görebilecek miyiz. Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi Genişletmek için tıkla ... tabikide göremeyeceksiniz
Esendağlı' Alıntı: Teşekkürler şuan indirmeye başladım bile,hadi hayırlısı bakalım herhangi bir farklılık görebilecek miyiz. Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi Genişletmek için tıkla ... tabikide göremeyeceksiniz
Esendağlı Üye braayn' Alıntı: tabikide göremeyeceksiniz Genişletmek için tıkla ... Olsun sıkıntı yok[emoji1] Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi
braayn' Alıntı: tabikide göremeyeceksiniz Genişletmek için tıkla ... Olsun sıkıntı yok[emoji1] Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi
merkel02 Kapalı Hesap volumezoom' Alıntı: Onenote da "i" harfini kullanabileyim yeter Genişletmek için tıkla ... ben sıfırladım geçmişti. Lumia 1520
volumezoom' Alıntı: Onenote da "i" harfini kullanabileyim yeter Genişletmek için tıkla ... ben sıfırladım geçmişti. Lumia 1520
hakikidaredevil Üye Bu son fast ring güncellemesini desteklenmeyen modellerden birine yükleyen oldu mu? Bootloop sorunu vb var mı?
Bu son fast ring güncellemesini desteklenmeyen modellerden birine yükleyen oldu mu? Bootloop sorunu vb var mı?
volumezoom Üye sahte_suhte' Alıntı: ben sıfırladım geçmişti. Lumia 1520 Genişletmek için tıkla ... Yükseltme sonrası sıfırlama yapmamıştım, denerim kısa zamanda teşekkürler.
sahte_suhte' Alıntı: ben sıfırladım geçmişti. Lumia 1520 Genişletmek için tıkla ... Yükseltme sonrası sıfırlama yapmamıştım, denerim kısa zamanda teşekkürler.
Bay H Üye İlk olarak bilgisayar sürümünde yenilenen cihaz portalının yeni arayüzü telefon kısmı için de kullanıma alınmış. Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
İlk olarak bilgisayar sürümünde yenilenen cihaz portalının yeni arayüzü telefon kısmı için de kullanıma alınmış. Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız