oktayceylan26
Üye
Aynısı bende de oldu aynı gün 2 kere peşpeşe dahada olmadı. Lumia 830Son yapıda 3-5 defa resetledi benim L1520, kolay kolay hiç resetlemezdi, stabilite iyi, pil performansı iyi, ama neden resetlendi anlamadım, sanki birileri uzaktan reset butonuna basıyor gibi, bir bakıyorum Nokia yazısı çıkmış. Neyse yeni yapı biran önce gelse de toparlasa bari, yoksa sıfırlama yolu gözüktü ...
bu bizi kesmez usta bize rs2 lazım14393.103 numaralı toplu güncelleştirme Release Preview seçeneği için indirilebilir durumda.
Ekleme: Yavaş seçim için de yayınlandığı aktarılıyor.
Bizim telefonunun da şarj parasına yetmiyor bu güncelleme ama yapacak bir şey yok; güncelleme vanaları bizim elimizde değilbu bizi kesmez usta bize rs2 lazım
güncelleme hangi telefonlara geldi?
14393.82 veya .67 sürümünde iseniz ayarlardan Windows Insider Program ayarlarından Release Preview veya Yavaş kısmı seçmelisiniz.Benim 535 bulmuyor güncellemeyi. Insider da yavaş yada hızlı var. Release preview seçeneği yok :-( yavaş seçtim, güncel diyor tel..
-yeniliklere açığız_[emoji442]-
Neden çok doğal :-D benim is sürüm 10.0.14905.100014393.82 veya .67 sürümünde iseniz ayarlardan Windows Insider Program ayarlarından Release Preview veya Yavaş kısmı seçmelisiniz.
14905.1000 numaralı sürümde iseniz güncellemeyi bulamamanız veya Release Preview seçeneğinin görülmemesi çok doğal.
Telefonunuzda yüklü güncel sürümü ayarlar>sistem>hakkında>is sürümü kısmında görebilirsiniz.
Neden çok doğal :-D benim is sürüm 10.0.14905.1000
-yeniliklere açığız_[emoji442]-
mobilde yüklenmiyor. 14905 yüklüGelecek mi, geliyor mu, geldi mi la yoksa derken...
Xbox stream özelliği
Kontrolcü de bildiğiniz gibi gelen son destek ile çalışmakta.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Uygulamacığımızın adresi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
mobilde yüklenmiyor. 14905 yüklü
w10 mobilde yazıyorSayfa açmıyor, yada markete yönlendirmiyor ...
Edit : Zaten PC içinmiş sanırım ...
Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi
Bu sorunlar çekirdekten kaynaklanabileceği gibi uygulamanın kendisinden kaynaklanabilir.Bu kararlı yapıda bir kaç oyun ve uygulamada geç açılma ve kitlenmeye yakın durumlar yaşamaktayım. Inserdar' lar için gelen bu güncelleme de Kernel çekirdek sisteminde değişikler (iyileştirmeler) vardı sanırım. Kararlı sürümün çekirdek sisteminde bug' lar var gibi sanki.
Pc de insider değildim toplu güncelleme adı altında güncelleme geldi yüklendiğinde kontrol ettim sürüm no bu14393.82. Bu kararlı sürüm değil nasıl oldu anlamadım.bu insiderler için yayınlanmadımı? normal kullanıcılar içindemi yayınlandı yoksa ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?