mp2934
Üye
sorun ekran koruyucu camdanmış.ne glance ne de çift tık açılmıyordu çıkardım jelatini düzeldiGüncellemeleri kontrol et microsoftdmg diye bir şey gelecek firmware güncellemesi. Göz atma ekranı çalışması lazım ayarlardan aktifleştirirsen yalnız güncel kararlı surum 14393.67 değil mi siz insiderda mısınız öyleyse insider buildlerini devredışı bırakıp öyle güncellemelerini deneyin o da olmazsa windows device recovery tool güncel firmwareyi yükler ama aynı zamanda cihaz sıfılanır
Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]
İki gündür onunla uğraşıyorum ama Root Tool'u hiçbir şekilde yüklenmiyor Deployment aracı sürekli hata kodu veriyor.Püf Noktası - Desteklenmeyen Cihazlara Redstone Yapılarını Yüklemek konusundaki adımları takip etmeniz gerekiyor, artık insider ile yükleme yapılmıyor.
Telefonunuzdaki ekstalar+bilgi uygulamasının güncel olmaması gerekiyor, format attıktan sonra mağazadan otomatik güncellemeleri kapatın ya da ekstralar bilgi uygulamasının güncellemesini iptal edin daha sonra ayarlardan geliştirici modunu açıp root tool uygulamasını deploy etmeniz gerekiyor.İki gündür onunla uğraşıyorum ama Root Tool'u hiçbir şekilde yüklenmiyor Deployment aracı sürekli hata kodu veriyor.
WP 8.1 de ne geliştirici moduTelefonunuzdaki ekstalar+bilgi uygulamasının güncel olmaması gerekiyor, format attıktan sonra mağazadan otomatik güncellemeleri kapatın ya da ekstralar bilgi uygulamasının güncellemesini iptal edin daha sonra ayarlardan geliştirici modunu açıp root tool uygulamasını deploy etmeniz gerekiyor.
İnsider kalktı artık desteklenmeyen cihazlara redstone yapısı yüklenme sayfasına bakabilirsinLumia 1020 hiç bir şekilde Windows 10 geçemiyorum lütfen yardım
Geliştirici modu yoksa developer unlock yapmanız gerekiyorWP 8.1 de ne geliştirici modu
Dün format attım aslında ama ekstarlar işini unuttum keşke onu halletseydim ya. İşin garibi şuan ayarlar da Ekstralar+Bilgi yok
Onu da yaptım ama Root Tool yine yüklenmedi. Custom PDF yükleniyor mesela ama root tool olmuyor. Dün telefon brick olana kadar gittim ben hatta en son telefonu servise yollamak için paketliyordum son bir şey denedim onla döndü normale.Geliştirici modu yoksa developer unlock yapmanız gerekiyor
ne oldu resim olsa göreceğiz, o linkte resim yokLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Beyler benim cihaz böyle oldu yardım edin.
Cihaz:Lumiz 620
İS:Windows 10 Mobile RS2
Hızlıresime yüklersen herkes görebilir imgur turkiyede yasaklıLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Beyler benim cihaz böyle oldu yardım edin.
Cihaz:Lumiz 620
İS:Windows 10 Mobile RS2
Hızlıresime yüklersen herkes görebilir imgur turkiyede yasaklı
WDRT ile kurtarmayı denediniz mi?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızBuyrun hocam.
WDRT ile kurtarmayı denediniz mi?
Şimdi gördüm sorununuz düzelmiş ama çok garip bir hata cihaza disk yerleştirip repair yapın diyorLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızBuyrun hocam.
Şimdi gördüm sorununuz düzelmiş ama çok garip bir hata cihaza disk yerleştirip repair yapın diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?