Silinen Üye 476002
Kapalı Hesap
Özel bir kalıp falan mı ?orada "i hope so" sadece umuyorum anlamında değil.
Özel bir kalıp falan mı ?orada "i hope so" sadece umuyorum anlamında değil.
İngilizceyle olaydı Özgür Abi iki ay önce Win10u yüklemiştiyok olumlu bakıştan değil. ingilizceme güveniyorum. bu hafta gelecek not edin bir yere sonra haklı çıktığımı göreceksiniz perşembeden önce gelecek ayrıca.
@bulutsuzgecesadece i hope so olaydı dediğin anlamda oluyor, yukarıda bu hafta perşembeden öncemi diye soruyor, aşağıda ise evet ekleyip ihope so diyor kalıp olarak, yani bu hafta geleceğini düşündüğü ifade etmiş ayrıca yazı fontuna dikkat edin ilginç bir şekilde büyük fontlarla yazmış dikkat çekmeye çalışmış, cevabın kaçırılmaması için. bu hafta gelecek kesin. ben onun yalancısıyım.Özel bir kalıp falan mı ?
Son sızan sürüm numarasını hatırlayan var mı ?
Yazı tipinin büyük olmasının sebebi o twite tıklanmış olması diğerleri de küçük çünkü önceki sohbetleri gösteriyorsadece i hope so olaydı dediğin anlamda oluyor, yukarıda bu hafta perşembeden öncemi diye soruyor, aşağıda ise evet ekleyip ihope so diyor kalıp olarak, yani bu hafta geleceğini düşündüğü ifade etmiş ayrıca yazı fontuna dikkat edin ilginç bir şekilde büyük fontlarla yazmış dikkat çekmeye çalışmış, cevabın kaçırılmaması için. bu hafta gelecek kesin. ben onun yalancısıyım.
sanırım twitter kullanmıyorsunuz.
ya Türkçe'de de aynı anlam verebiliyor aslında;Yazı tipinin büyük olmasının sebebi o twite tıklanmış olması diğerleri de küçük çünkü önceki sohbetleri gösteriyorsanırım twitter kullanmıyorsunuz.
I hope so olayında bence abartıyorsunuz biraz, umut ediyor yani onun da kesin bir bilgisi yok![]()

En son 10038 görünmüştü ama emin değilim. Ama verilecek olan sürüm numarası daha büyüktür.
Salı günü bir sürpriz yapmazlarsa hafta içinde gelmeyebilir. Daha sızıntıların geri dönüşlerine bakacaklar ve yeni düzenlemeler yapacaklardır.
Sonuçta o sızıntılar resmi olmasa da belli bir amacı vardır.
Genelde yayınlanan sürüm sızandan farklı bir sürüm koduyla geliyor . Büyük ihtimalle yine aynı olacaktır . sadece i hope so olaydı dediğin anlamda oluyor, yukarıda bu hafta perşembeden öncemi diye soruyor, aşağıda ise evet ekleyip ihope so diyor kalıp olarak, yani bu hafta geleceğini düşündüğü ifade etmiş ayrıca yazı fontuna dikkat edin ilginç bir şekilde büyük fontlarla yazmış dikkat çekmeye çalışmış, cevabın kaçırılmaması için. bu hafta gelecek kesin. ben onun yalancısıyım.
i am hoping so ile i hope so arasındaki farkı biliyormusunuz?I hope so yu analiz edeceksek böyle olmasını umut ediyorum gibi bir anlamı var. Yani kalıp filan değil normal bir gramer. burdan yola çıkarak haftaya kesin geleceği bilgisine varılamaz
ee daha önce matematik çalıştırmışlardı şimdide dil bilgisi.Arkadaş bir güncelleme yüzünden millet ingilizce gramerini sökecek![]()

i am hoping so ile i hope so arasındaki farkı biliyormusunuz?
Bir fark yok gibi
I am hoping = umuyorum
I hope so = umarım
Öyle umuyorum ki gelecek demek istedi ve genelde tutuyor.
i am hoping so ile i hope so arasındaki farkı biliyormusunuz?
ingilizcede i am hoping diye kullanılmaz. I am liking ya da I am knowing denmez değil mi ? I am hoping de denmiyor