Hocam, Dona'nın açıklamasına göre bazı son düzenlemeler yapılacakmış artık ne kadar doğru bilemem
Twitter'dan bir takipçisine geldiği zaman anlarsınız diyerek dalga geçti resmen bugün Siz düşünün halimizi...
Herkes en son sürüme hemen geçecek diye bir şey yok maalesef.
-------------------
Bu arada Yıl dönümü güncellemesi için sunulan 14393.51 numaralı yapıda Windows 10 Mobile'ye dair sorun giderme bilgileri var, bu yapı sunulabilir birkaç güne.
WP 8.1 de orta grafiklerde kasmadan oynadıgım hoc adlı oyunun bugün en duşuk grafik ayarlarında bile çok fazla kastıgını farkettim. Nette başka cihazlarda da aynı sorunun yaşandıgını gordum.Bu sorunu WP 8.1 e dönmeden çozmek mumkun mudur acaba?
konuyu taşımışlar ama başlık olmadan tam amacına ulaşamamış sanırım w10m yukledikden sonra oyunun aşırı kasmasından dert yanıyordum
WP 8.1 de orta grafiklerde kasmadan oynadıgım hoc adlı oyunun bugün en duşuk grafik ayarlarında bile çok fazla kastıgını farkettim. Nette başka cihazlarda da aynı sorunun yaşandıgını gordum.Bu sorunu WP 8.1 e dönmeden çozmek mumkun mudur acaba?
konuyu taşımışlar ama başlık olmadan tam amacına ulaşamamış sanırım w10m yukledikden sonra oyunun aşırı kasmasından dert yanıyordum
Çok büyük hata yapıyorsunuz öncelikle zaten sıfırlamadığınız için düşük performans almanız çok normal sıfırlamak çok şeyi iyileştirecektir ayrıca sakın sd karta oyun uygulama kurmayın yer varsa yerel depolamanın hızı 200-400 mb/s iken en kaliteli sd kartın hızı bile 50-80 mb/s arasındadır.