Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

skynet

Üye
Kamerada ön kamaraya geçiş butonu kayboldu ve soft reset atmama rağmen düzelmedi

jetgil

Üye
bende de cihaz mağazaya bağlanmıyor. Dün akşamdan beri böyle.

serinaga

Üye
Kamerada ön kamaraya geçiş butonu kayboldu ve soft reset atmama rağmen düzelmedi

Başka kamera uygulamalarını deneyin, onlarda da gelmiyorsa donanımsal olarak ön kamerayı görmüyor olabilir ...

Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi

skynet

Üye
Başka kamera uygulamalarını deneyin, onlarda da gelmiyorsa donanımsal olarak ön kamerayı görmüyor olabilir ...

Denedim hocam lumia selfi uygulamasında çalışıyor ön kamera

Lumia 630 a yüklenebiliyor muydu Windows 10?

Tepkiler: Krnl386

papakudioflu

Emekli Yönetici
Windows 10 Mobile Anniversary Update güncellemesinin "cihaz boşta beklerken ya da ekran kilitli iken aşırı batarya tüketimine neden olan bir sorunu nedeniyle yayınlanmadığı" belirtiliyor. Bununla birlikte güncelleme 9 Ağustos tarihinde "Open market" yani country varyant dediğimiz cihazlar için 16 Ağustos tarihinde de operatör cihazları için yayınlanacağı belirtiliyor.

Yayınlanacak olan sürümün Yapı 14393.10 olacağı tahmin ediliyor fakat son günlerde gelen bilgilerde ortaya çıkan Yapı 14393.67 sürümünün de yayınlanma ihtimali bulunuyor.

Tepkiler: bozkirdangelen ve Krnl386

paxera

Üye
Open market nedir bize gelecek mi yani

Neden tarih verip duruyor bu mallar anlamıyorum zaten verdikleri hiç bir tarihe uymadılar. Tamam sorun olabilir normaldir kullanıcılardan özrünü dile ve Düzeltince de yayınla işte sonra millet kuduruyor ve saydırıyor.

Tepkiler: furyzer0

Ali_KRKY

Üye
haklı olabilirsin fakat bu sefer mobilde hiç mobile 2agustosda güncelleme vereceğiz demediler mobil için ilk tarih buğun duyduğumuz 9 ağustos o tarihde yayınlanmaz ise o zaman ne olacak merak ediyorum doğrusu

jetgil

Üye
haklı olabilirsin fakat bu sefer mobilde hiç mobile 2agustosda güncelleme vereceğiz demediler mobil için ilk tarih buğun duyduğumuz 9 ağustos o tarihde yayınlanmaz ise o zaman ne olacak merak ediyorum doğrusu

Dostum win10u tanitirken pc ile mobile ayni anda guncelleme alacak diye reklam ettiler. Herkes soylenmekte sonuna kadar hakli..

mTalk'tan gönderildi 640XL

serinaga

Üye
Dostum win10u tanitirken pc ile mobile ayni anda guncelleme alacak diye reklam ettiler. Herkes soylenmekte sonuna kadar hakli..

mTalk'tan gönderildi 640XL

Evet bak bu doğru, o zaman saydırmaya devam
Şaka bir yana sonuçta sistem son Redstone yapılarıyla oldukça iyi bir duruma geldi ...

jetgil

Üye
Evet bak bu doğru, o zaman saydırmaya devam
Şaka bir yana sonuçta sistem son Redstone yapılarıyla oldukça iyi bir duruma geldi ...

ben zaten son redstone yapısından fazlasıyla memnunum insiderde
sadece arkadaşa cevap mahiyetinde yazdım. Yoksa gelmiş gelmemiş beni bağlamıyor kararlı sürüm.

Tepkiler: serinaga

Krnl386

Üye
Gelecek olan (9 Ağustos) güncelle yapı numarası kaç olacak arkadaşlar ..? sonu 10 ile biten mi yoksa şuan ki 5 mi ..?