YkPkY
Üye
Bende yüklenemiyor diyordu ama yüklenmiş.10586 sürümünde bulanan cihazların kullanamadığı ve Redstone yapılarımda en güncel hali 11605.1000.113.0 olan yeni mağaza sürümünü ekten indirerek cihazınıza kurabilirsiniz.
Görseller 10586.338 sürümünde bulunan L920 den.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Aynısı dün mtalk içinde oldu ama sonra güncellendiArkadaşlar dün verilen mağazayı yüklemiştim,şimdi baktım güncellemelere facebook beta güncellenmiş güncellemeyi indireceğim indir butonunda ki işaret hem aşağı ok hemde üzerinde x işareti var indirmek için bastığımda güncellemeyi indirmiyor kapatıyor yani x işareti görev görmüş oluyor indirmiyor
mTalk'tan gönderildi
Hiç olacak gibi duruyor.Ne olacak bu wp'nin hali çok merak ediyorum açıkcası
Hatta Redstonedan sonra Lumia 930/1520 de gündemden kalkacak gibi.Hiç olacak gibi duruyor.
Ben ara verdim uzun bir süre, alta bak anlarsın [emoji28]Hiç olacak gibi duruyor.
Hatta Redstonedan sonra Lumia 930/1520 de gündemden kalkacak gibi.
Bende 1520 yi çıkardım elimden, temiz bi 925 buldum ucuza, vazgeçersekte bari zararımız az olsunBen ara verdim uzun bir süre, alta bak anlarsın [emoji28]
Sony Xperia Z3 Gold ile MaxiCep uygulamasından gönderildi.
Hiç olacak gibi duruyor.
Yeni cihaz çıkarmayacaklar surface phone dışında o kesin de, Windows 10 verdikleri mevcut cihazlar içinde destek çok uzun ömürlü olmaz bence.Microsoft açıklamayı yapmış, artık Lumia'larla devam etmeyeceklermiş ...
Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi
Yeni cihaz çıkarmayacaklar surface phone dışında o kesin de, Windows 10 verdikleri mevcut cihazlar içinde destek çok uzun ömürlü olmaz bence.
Hepsini güncelleştir butonuna basmayı denediniz mi!Nasıl güncelleyeceğim peki
Güncelledim
mTalk'tan gönderildi
Multi windows gelsin yeter bana. Geri yanı artık hiç umurumda değil. Bu cihaz en kötü 2 sene beni götürür. O zamana kadarda surfaceler ikinci ele düşer ve ucuzlar. (1520 yi aldığım taktiği uygulayacağım fiyat düşsün kaliteye para ver)Hiç olacak gibi duruyor.
Biz bunu çok önceden söylemiştik burada. Mevcut cihazlarda maximum bir yıl destek alır. Fazlası olmaz. Bu tabi en iyi ihtimal. Muhtemelen Adamlar bu bölüm için beş kişi falan görevlendirdiği için bütün cihazlara geliştirme yapamıyorlar haliyle önceki nesil saf dışı kalıyor.Microsoft açıklamayı yapmış, artık Lumia'larla devam etmeyeceklermiş ...
Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?