Aybin.Kilic
Üye
Başka bi şarj aleti ile doldurun. Tavsiyem 2 ma olsunArkadaşlar slm,bugün akşama doğru telefonu şarja koydum bi ara baktım yüzde 70 oldu öyle bakarken bi baktım telefon şarjda 69 68 e düştü şarj bu nasıl oluyor,şarjdan çıkardım az once teravihe gittim şarj 68 di,namazdan çıktım 1 saat olmadı şarj yüzde 8 e düştü telefonu uçak moduna aldığım ve pil tasarrufunu açtığım halde boyle su gibi düşüyor ne oldu acaba batarya mı bitti arkadaşlar,telefon şarjda dolacağı yerde düşüyor
mTalk'tan gönderildi
Başka bi şarj aleti ile doldurun. Tavsiyem 2 ma olsun
Batarya bende de saçma sapan durumda 10586da. 1.5 saat içinde birden %90dan %20lere iniyor, 5dk şarjda durduktan sonra kapatıp açıyorum %60 oluyor falan. 8.1e geçiyorum 3gde 1 gün dayanıyor bende çözemedim.Orjinal kendi aleti, bu gun oldu boyle bişey,batarya mı bitti acaba
arkadaşlar şimdi usb ile bilgisayara bağladım şarj için,yuzde 4 ten yuzde yuze çıktı dolu gosteriyor
mTalk'tan gönderildi
Ben 1520 de şarj olayından gayet memnunum 10586.308 yüklü bende.Batarya bende de saçma sapan durumda 10586da. 1.5 saat içinde birden %90dan %20lere iniyor, 5dk şarjda durduktan sonra kapatıp açıyorum %60 oluyor falan. 8.1e geçiyorum 3gde 1 gün dayanıyor bende çözemedim.
Valla hocam en azından performans iyi ona şükrediyorum. Kararlı sürüm idare ediyor arada tıkansa bile 5-10sn sonra düzeliyor, reset atma olayı insider (th2) kullanırken çok sık başıma geliyordu. Bu haliyle bile 8.1in yanına yaklaşamaz ama eskiye göre iyi. Tek sorunum şarj. 3000tl verilipte 1700mah bataryası olup günde 3 kere şarj edilen malum cihazlara döndü telefon.Ben 1520 de şarj olayından gayet memnunum 10586.308 yüklü bende.
Hangi telefonu kullanıyorsun.son yapı da dikkatimi çeken sürdürülüyor yazısı artık yok ya da ben hiç rastlamadım
Lumia 830Hangi telefonu kullanıyorsun.
Eski ipucu ve yardım uygulamasının ismi değişti. İşe yarayan bişey değil.Herkese merhaba,
Sizlere bir sorum olacak insider .338 yapısındayım ve bu yapıya geçtikten sonra uygulama listesinseLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızuygulama gördüm acaba bu uygulama ne işe yarıyor. Şimdiden vereceğiniz cevaplar için teşekkür ederim.
Cevabınız için teşekkür ederim. Zaten şuan için Türkçe dil desteği yok. Platforma yeni gelenler için güzel bir içerik olur. Video, metin vs.Eski ipucu ve yardım uygulamasının ismi değişti. İşe yarayan bişey değil.
Şuna örnek 2-3 u geçmez heraldeBunlar hep Windows 10 sayesinde.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hocam bu ne demek tam olarak???Bunlar hep Windows 10 sayesinde.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hocam bu ne demek tam olarak???
daha doğrusu hangi uygulama için bu not?
10586 sürümünde bulanan cihazların kullanamadığı yeni mağaza uygulamasını ekten indirerek cihazınıza kurabilirsiniz.
Görseller 10586.338 sürümünde bulunan L920 den.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?