.BlueTR
Üye
Oda bişeymi WhatsApp bende geçen 1.15gb civarıydıgençler depolamada instagram uygulaması 750 mb boyutlarına dayandı bunu temizlemek için ne yapabilirim ayrıca whatsapp şarj yeme oranı %40larda bunun için ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim
Son insider yapısını kullanıyorum. 1520 ile OIS yani dijital video sabitleme açıkken video çekmek istediğim de görüntüler birbirine giriyor, parçalanıyor, renkler karışıyor falan saçma sapan bir hal alıyor. Sizlerde nasıl durum?
Pazar günü yeğenimin anaokulunda programı vardı. 40 dakikalık bir programdı. Yaklaşık 30 dakikasını Lumia 930'da 4K video kaydı aldım. Yaklaşık bir 10GB video boyutu oluştu. Fakat sonuç mükemmel diyebilirim. Tek sorun cihazın ısınması oldu.cumartesi düğüne gittim. Bir video çekeyim dedim rezil oldum. Kare atlamaları mı demezsin , videonun parçalanması mı demezsin ne ararsan hepsi vardı.
Kameranın fotoğraf performansına ise diyecek laf bulamıyorum! Hesap makinesiyle fotoğraf çeksen ondan bin kat daha iyi resim çeker!
Yeni yapı hakkında bugün bir haber yok ama mobil ve PC için şirket içi testlerinde yeni yapı adayı derlemeler test ediliyormuş.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızNo build news to share today, but we do have PC and Mobile candidates in internal rings right now.
Ben güncelledim maalesefWindows Insider'ı sakın güncellemeyin arkadaşlar. Bu yazdığım desteklenmeyen telefonlar için. Direkt ayarlara yönlendiriyor, seçim ekranı yok. Belki desteklenmeyen modellerde böyle değildir ama siz yine de gelişme olana kadar bekleyin.
Sizin 1520 sıkıntı yok. 820, 920, 925 gibi resmi güncelleme almayan modeller için demiştim.Ben güncelledim maalesef
Ama yine de seçim ekranını görememek sinir bozucuSizin 1520 sıkıntı yok. 820, 920, 925 gibi resmi güncelleme almayan modeller için demiştim.
Seçim ekranı normal ayarlarda zaten Windows Insider gereksiz artık. Tabii 10586 kullananlar için nasıldır bilemem.Ama yine de seçim ekranını görememek sinir bozucu
Sıkıntı yok o zaman, herkes güncelleyebilir.Ben güncellendim bende normal ayarlar ekranı görünüyor l820
mTalk'tan gönderildi
Bizde zaten insider artık ayarlara geldi, güncellemeye gerek yok, son güncelleme için buradan hızlı seçerek yapmıştım ...Ben güncelledim maalesef
Son insider yapısını kullanıyorum. 1520 ile OIS yani dijital video sabitleme açıkken video çekmek istediğim de görüntüler birbirine giriyor, parçalanıyor, renkler karışıyor falan saçma sapan bir hal alıyor. Sizlerde nasıl durum?
Bi kere daha böyle paylaşılmıştı nedir buEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yeni toplu güncelleştirme adayı 10586.416.Bi kere daha böyle paylaşılmıştı nedir bu
ben bunu hiç sevmedim. Hatta orjinal gif'i telefon oynatamıyor ondan böyle sanmıştım. Bug gibi bir görüntüsü var. Güncelleştirme ve güvenlik - insider ayarlarında var bu gifWindows Store Ara yüzünde geliştirmeler devam ediyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ayrıca yeni yükleme halkası için bakınız:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Nasıl GIF'i oynatamıyor? O noktalardan daha çok sevdim bu animasyonu.ben bunu hiç sevmedim. Hatta orjinal gif'i telefon oynatamıyor ondan böyle sanmıştım. Bug gibi bir görüntüsü var. Güncelleştirme ve güvenlik - insider ayarlarında var bu gif
Biraz baktım ama daha çok çevre, sosyal hayat ve toplumsal projeler, bizi ilgilendiren bişey olduğunu sanmıyorum.Ne ola ki bu Project Eurpoe
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?