.BlueTR
Üye
Hadi o gelecek deniliyorda Snapdragon 212li 650nin 999tlye çıkması nedirbu ms'yi anlamak gerçekten mümkün değil. 2400 liralık telefonda bu özelliğin şu ana kadar olmaması inanılır gibi değil ya
Evet şu an için yok.yeni mağazada uygulamaların ekran görüntüleri yok mu ben mi göremedim
Bu yorum biraz abartı olmuş sanki. Telefonun fiyatı ile özelliklerin alakası olsaydı 4.000 liralık İphone 6S Plus 128GB modeli terlikleri getirmesi lazımdı.bu ms'yi anlamak gerçekten mümkün değil. 2400 liralık telefonda bu özelliğin şu ana kadar olmaması inanılır gibi değil ya
şimdi apple için durum farklı. Millet apple ürünlerine özellik için değil arkadaki elma için para veriyorBu yorum biraz abartı olmuş sanki. Telefonun fiyatı ile özelliklerin alakası olsaydı 4.000 liralık İphone 6S Plus 128GB modeli terlikleri getirmesi lazımdı.
sürüm numaraları kaç oldu bende hiçbirinde güncelleme görünmüyorMicrosoft Telefon
Outlook posta ve takvim
Microsoft Kamera
Güncellendi.
Bende de görünmüyorBende de görünmüyor güncelleme ...
mTalk'tan gönderildi
sürüm numaraları kaç oldu bende hiçbirinde güncelleme görünmüyor
Aynısı bende de oluyor,dün akşam sıfırlama yaptım ama henüz video çekimini denemedim.Son insider yapısını kullanıyorum. 1520 ile OIS yani dijital video sabitleme açıkken video çekmek istediğim de görüntüler birbirine giriyor, parçalanıyor, renkler karışıyor falan saçma sapan bir hal alıyor. Sizlerde nasıl durum?
Şu kamera güncellemesi bize de gelsin belki düzelir. Rezaletlik hala devam ediyor. Kendi kendine kapanmalar kasmalar donmalar. GEç tepki vermeler.Kamera -> 204.71.0 -> 404.121.0
Telefon -> 17.6006 -> 17.13004
Outlook -> 6868.40932 -> 6868.41112
Allahtan sabitlemeyi kapatınca düzeliyor.Aynısı bende de oluyor,dün akşam sıfırlama yaptım ama henüz video çekimini denemedim.
cumartesi düğüne gittim. Bir video çekeyim dedim rezil oldum. Kare atlamaları mı demezsin , videonun parçalanması mı demezsin ne ararsan hepsi vardı.Son insider yapısını kullanıyorum. 1520 ile OIS yani dijital video sabitleme açıkken video çekmek istediğim de görüntüler birbirine giriyor, parçalanıyor, renkler karışıyor falan saçma sapan bir hal alıyor. Sizlerde nasıl durum?
gençler depolamada instagram uygulaması 750 mb boyutlarına dayandı bunu temizlemek için ne yapabilirim ayrıca whatsapp şarj yeme oranı %40larda bunun için ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim
eyvallah hocam. videoları aslında normal çekiyo vlc den filan açarsanız düzgün gösteriyo fotoğraflar uygulamasında takılmalar oluyocumartesi düğüne gittim. Bir video çekeyim dedim rezil oldum. Kare atlamaları mı demezsin , videonun parçalanması mı demezsin ne ararsan hepsi vardı.
Kameranın fotoğraf performansına ise diyecek laf bulamıyorum! Hesap makinesiyle fotoğraf çeksen ondan bin kat daha iyi resim çeker!
akıllı depolamadan uygulamayı kaldırıp yeniden yükleyebilirsiniz.
WhatsApp için ne desem şimdi bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?