papakudioflu
Emekli Yönetici
Lumia Panorama Windows 8.1 içindir Windows 10 da desteklenmez diyorLumia Panorama uygulaması Windows 10 Mobile cihazlardan için yeniden indirilebilir durumda.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hangi sürüm yüklü, 14332'de destekleniyor diyen siteler var.Lumia Panorama Windows 8.1 içindir Windows 10 da desteklenmez diyor
Ben de uygulama yüklü ve çalışıyor da üstelik ama mağazada bu dediğiniz yazıyor.(1520...10586.318)Lumia Panorama Windows 8.1 içindir Windows 10 da desteklenmez diyor
hele bir kaç gün bir kullan bakalım bir sonraki yapı gelene kadar şişmez ise başarılı demektir.Bazen çok erken konuşuyoruz gibi geldi ben dehil bunaRedstone yapısı sorunsuz gibibugün dayanamayıp yine geçtim insidere güzel olmuş. Sanki diğer 86lı surume gore çok daha hızlı tepki veriyormuş gibi. En güzelide edgede ileri geri yapabilmek
hele bir kaç gün bir kullan bakalım bir sonraki yapı gelene kadar şişmez ise başarılı demektir.Bazen çok erken konuşuyoruz gibi geldi ben dehil buna
yükledim ertesi günü geri döndüm yine 318 e
10.0.10586.318 kararlı sürümdeyim insider kullanmıyorumHangi sürüm yüklü, 14332'de destekleniyor diyen siteler var.
Insider değil, yani olmaması lazım. Gerçi ne farkeder ki her şey insider
Hiçbir 10586 yapısında yok. Redstone yapılarında var.
107. sürümde başlangıcın simgesi yok. Advisor ile yükleyipte hala rtmde olanlar sizde ne alemde?
Merhaba siz rs yapisi kullaniyorsunuz galiba ricam etsem bir seye bakar misiniz? thresold yapilarinda geri tusu ile cikinca uygulama acik kaliyordu rs' dede ayni mi?Hiçbir 10586 yapısında yok. Redstone yapılarında var.
Evet, bu değişmeyecek.Merhaba siz rs yapisi kullaniyorsunuz galiba ricam etsem bir seye bakar misiniz? thresold yapilarinda geri tusu ile cikinca uygulama acik kaliyordu rs' dede ayni mi?
Cevabiniz icin teşekkür ederim keske 8.1' deki gibi olsaydı acaba neden boyle bir sey yaptilar. Onceden kullanım kolayligi vardi.Evet, bu değişmeyecek.
Niye kapatma ihtiyacı duyuyorsunuz? Bir farkı olmuyor ki.Cevabiniz icin teşekkür ederim keske 8.1' deki gibi olsaydı acaba neden boyle bir sey yaptilar. Onceden kullanım kolayligi vardi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?