YkPkY
Üye
kendi bacağına sıktı.benim gibi bi adamı bile bitirdi kendineÇünkü Microsoft'un stratejisi '3 yıl önce çıkan telefonlarımızda olan özelliği neden yeni cihazlara da ekleyelim ki?'
Telefonların kutusundan kulaklık çıkmaması da bu harika stratejinin büyük bir parçası.
Yeni bir şeyler olacak mı acaba?Yapı 14336 test ediliyor. (Ekran görüntüsü Yapı 14335'tendir)
Çift tıkla Uyandırma özelliği eklenmişOlay ne?
Yeni bir şeyler olacak mı acaba?
Heee bizi ilgilendiren bir şey yok yaniÇift tıkla Uyandırma özelliği eklenmiş
Günaydın arkadaşlar,cihazımda(1520)bu son yapı yüklü yalnız son takvim güncellemesinden sonra(40732.0)liveTile de tarihi otomatik olarak yenilemiyor,şuanda ayın 29 unu gösteriyor,sizde de bu sorun var mı acaba.
Konunun ilk mesajının üstünde neyi seçerek ne yükleyebilirsiniz yazıyor.bu son sürüm lumia 830a gelmiyor. Bir önceki sürümde sıfırlama yaptım update advisrolamı yüklemem lazım windows insiderla mı?
release seçeneği çıkmıyorsa?Konunun ilk mesajının üstünde neyi seçerek ne yükleyebilirsiniz yazıyor.
Şu anki sürümünüz nedir ve ne yüklemek istiyorsunuz?release seçeneği çıkmıyorsa?
sürüm 10.0.14332.1001 kurulu. 10.0.10586.242 kurmak istiyorum. realease seçeneği çıkmıyor.Şu anki sürümünüz nedir ve ne yüklemek istiyorsunuz?
Geri gitmek istiyorsunuz böyle bir şey imkansız. Yapmak için Windows Device Recovery Tool ile Windows Phone 8.1'e geri dönmelisiniz. Sonrası malum.sürüm 10.0.14332.1001 kurulu. 10.0.10586.242 kurmak istiyorum. realease seçeneği çıkmıyor.
Yok hocam ben yanlış anlamışım. Başlıkta ki sürüm numarası eskiymiş. Uzun süredir konuyu takip etmediğim için böyle oldu kusura bakmayın.Geri gitmez istiyorsunuz böyle bir şey imkansız. Yapmak için Windows Device Recovery Tool ile Windows Phone 8.1'e geri dönmelisiniz. Sonrası malum.
Dikkat ettiğiniz herhangi bir iyileştirme olmadı mı? Kimse bir şey demedi 10586.242 hakkında.Telefon donduğunda reset atıyorum açılışta sd kart tara uyarısı veriyor sürekli
218'de bu kadar olmazdı
Ben sürüm numarasının değişmesi dışında bi fark göremedim.Dikkat ettiğiniz herhangi bir iyileştirme olmadı mı? Kimse bir şey demedi 10586.242 hakkında.
Ben hiç memnun değilim bu yapıdan. Telefon sık sık donuyorDikkat ettiğiniz herhangi bir iyileştirme olmadı mı? Kimse bir şey demedi 10586.242 hakkında.
Telefon donduğunda reset atıyorum açılışta sd kart tara uyarısı veriyor sürekli
218'de bu kadar olmazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?