afwerker
Üye
cihazda bu saydığım oyunlar olmadan 40-50 civarı program ve oyun varken sorun yoktu. Isınmada yok ılıma var hafiften ama bunları yükledikten sonra cihaz kafayı yemiş gibi donuyor bazen@afwerker ısınma sorunu var 950 ve xl da malum snapdragon yükledikten sonra telefonu kapat bekle ya da hızlı soğumasını istiyorsan buzdolabına koy soğudu mu eskisi kadar hızlı oluyor ama ısınınca gözle görûlûr yavaşlama oluyor bendeki l950 de
mTalk'tan gönderildi
insiderken denedim aynı sıfır kararlı yükledim yine aynı.Bilmiyorum anormal bir durum olduğunu düşünüyorum. Eğer imkanınız varsa yedekleyio sıfırlamanızı tavsiye ederim
mTalk'tan gönderildi
32gb class 10 hafıza kartı var uyg hafıza kartından diye tahmin ettim tele yükledim yine aynı boş alan baya varbu oyunların hepsi ciddi hafıza kaplıyor hafızada yer azalmışsa sorun bundan kaynaklanıyor olabilir tabi hafıza kartı kullanmıyorsanız.
Fimler ve TV(3.6.1976.0 > 3.6.2078.0) güncellendi.
Bende de bulamadı. 3.6.1976.0 sürümünde. Herhalde yarın bizim cihazlara düşer gibime geliyor. Bölge , mağaza vs vs etki ediyor galiba!Bende bulamadı güncellemeyi
Bende bulamadı güncellemeyi
Yapı 14332, bölge ise Türkiye.Filmler ve TV >>>Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bende de bulamadı. 3.6.1976.0 sürümünde. Herhalde yarın bizim cihazlara düşer gibime geliyor. Bölge , mağaza vs vs etki ediyor galiba!
Yapı 14332, bölge ise Türkiye.
Alamamanız normalyapı 10586.242 bölge Türkiye
Hep beta beta canımıza okudu. Biraz stabil takılıyorum şimdilik (15-20 gün önce telefon çöktü, uzun uğraşlarla geri açtım ve 8.1 cyandan win10 a uzun bi yoldan geldim)Alamamanız normalİlk üst sürümler alıyor, sonuçta en sorunlu sürümü test ediyoruz, bu da hakkımız
Device recovery toplam üzerinden Windows 10 Mobile vermeyebilirler. Çünkü Windows Phone 8.1'den yğkseltenlerbiçin geri dönüş yolunu açık bırakacaklar.Şu device recovery tool üzeriden adam gibi win 10 sürümünü ne zaman verecekler acaba.
Device recovery toplam üzerinden Windows 10 Mobile vermeyebilirler. Çünkü Windows Phone 8.1'den yğkseltenlerbiçin geri dönüş yolunu açık bırakacaklar.
Bu arada pc de facebook ve messenger uygulamalarını çalıştırabilen var mı ? Açar açmaz kapanıyor uygulamalar
Yapı 14332, bölge ise Türkiye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?